Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobry den mam taky problem Obcas mi ide tažko zaradit do 1 3 5 ale nie stale len obcas napr ide tažko do 3 potom skusim este raz dat do 3 a ide v pohode. Skusal som dat vazelinu aj na ten klbik ale nič.Spojka zabera pohode auto ma najzdene 142tisic 

Vloženo

Já mám občas problém zařadit zpátečku,sešlápnu spojku až nadoraz a zpátečka tam nejde,tak musím opět povolit spojku a znovu sešlápnot a napodruhé už tam zpátečka jde,...někdy mi tam skočí hned napoprvé,v manuálu jsem se dočetl,ze při řazení zpátečky se má úplně sešlápnout spojka a chvilku počkat a pak zařadit.Někdy mě to čekání rozčiluje,mám fabii 1,4mpi 44kw,AZE

• o 3 týdny později...
Vloženo

...ahoj,někde na forum jsem se dočetl,že někomu šli špatně řadit rychlosti,když řádil pomalu,jakmile řádil trochu rychleji,svižněji tak to bylo o dost lepší...ja jsem tedy zkusil také o něco svižněji zařadit tu zpátečku a dá se říct,že to opravdu funguje,zpátečka tam skočí hned napoprvé

Vloženo

Já mám občas problém zařadit zpátečku,sešlápnu spojku až nadoraz a zpátečka tam nejde,tak musím opět povolit spojku a znovu sešlápnot a napodruhé už tam zpátečka jde,...někdy mi tam skočí hned napoprvé,v manuálu jsem se dočetl,ze při řazení zpátečky se má úplně sešlápnout spojka a chvilku počkat a pak zařadit.Někdy mě to čekání rozčiluje,mám fabii 1,4mpi 44kw,AZE

Tohle obvykle dělá nenamazaný komínek spojkového ložiska a ne převodovka.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...