misumi Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Od nového roku se už nedávají zelené známky. Přemejšlím o sundání staré neplatné známky. Nemám rád na autě něco prošlého. Při jízdě do zahraničí to může být problém, protože policajt neznalej nových českých blábolů může vytvořit problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Já ji tam zase chci protože mi ty čuňata na ME při prvním a zároveň posledním vylepení doprasili značku, existuje možnost prošlá, nic, bílé kolečko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 O bílém kolečku jsem také slyšel. Na stk by je měli mít v červnu. Zatím nejsou vyrobené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 No výborně, mě čeká to ekovýpalné v květnu,bílé nebude vyrobím si sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubas. Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Takže to zelený kolečko už být nemusí? Nedávno jsem to řešil, protože v listopadu jsem ho normálně dostal, v lednu byl na STK strýc a nic mu nedali, a koncem února jel se svým autem na technickou tatík a tomu vylepili zase i červenou i zelenou nálepku...Mají v tom nejspíš pěknej bordel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ja byl na STK v unoru a emisni znamku jsem na auto taky nedostal, jenom na protokol. Pry to budou jeste nejak menit, maji byt nejake nove znamky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 http://www.mdcr.cz/cs/Media/Tiskove_zpravy/Emisni_znamky_jiz_nebudou_vylepovany_na_registracni_znacky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.