Publikováno Duben 16, 201510 r Od nového roku se už nedávají zelené známky. Přemejšlím o sundání staré neplatné známky. Nemám rád na autě něco prošlého. Při jízdě do zahraničí to může být problém, protože policajt neznalej nových českých blábolů může vytvořit problém.
Duben 16, 201510 r Já ji tam zase chci protože mi ty čuňata na ME při prvním a zároveň posledním vylepení doprasili značku, existuje možnost prošlá, nic, bílé kolečko?
Duben 16, 201510 r Autor O bílém kolečku jsem také slyšel. Na stk by je měli mít v červnu. Zatím nejsou vyrobené.
Duben 16, 201510 r Takže to zelený kolečko už být nemusí? Nedávno jsem to řešil, protože v listopadu jsem ho normálně dostal, v lednu byl na STK strýc a nic mu nedali, a koncem února jel se svým autem na technickou tatík a tomu vylepili zase i červenou i zelenou nálepku...Mají v tom nejspíš pěknej bordel....
Duben 16, 201510 r Ja byl na STK v unoru a emisni znamku jsem na auto taky nedostal, jenom na protokol. Pry to budou jeste nejak menit, maji byt nejake nove znamky.
Duben 16, 201510 r http://www.mdcr.cz/cs/Media/Tiskove_zpravy/Emisni_znamky_jiz_nebudou_vylepovany_na_registracni_znacky.htm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.