manolo Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 80 jo, taky sem si toho vsimnul, ale bral sem to jen jako, že se upsal se stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 asi jo,upsal se nebo po tom tjůningu to tam už má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 tak chvilku jsem tady nebyl a rozjela se tady celkem pekna a i plodna diskuze... Manolo: No srdecni zalezitost to je, ale kde proboha vzit tolik penez. A s prehozenim motoru, to jsem mel uz v umyslu, ale nevim nevim, kde sehnat slepeho chalana na technicke.... Mustafa, marvin: co jsem zatim tak procetl, jak od vas,tak i od jinych prispevku. Tak to vidim takto: 1. zjisitit co a jak s tema lambda sondama 2. kdyz uz budu tahat tu rouru, tak zrejme to necham v tom rozmeru co je origo... 3. Na misto stredove dilu hodime rezonator - snad to nicemu neublizi a treba to udela i neco dobreho... Jinak cim vic hlav, tim vic vi... Otazka jen, aby jsme se u nejake 85 stranky k necemu dobrali.... a pritom zustali jen u prvotni myslenky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jen tak mezi nama...preju ti at pak s tm autem jedes prahu a zpet... rozstreli se ti hlava z tech pazvuku... jinak vcera kolega vythl kat z 1,4... asi nedoporuju, sousedi ted o nas vedi na 300metru dopredu ))) vykonove sme to nemohli vyzkouset bo mame moc sneha okolo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 no vida, tak dej potom vedet co a jak.... jinak zvuk, aspon male spestreni.. no uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin279 Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Zdravím chtel bych se zeptat na ten sami problem s autem mam tez fabii 1.4 16V myslite ze bych tam mohl dat jen turbo a vetsi vacku? nebo je to picovina Předem děkuji za jaké koliv info já jen že je to do kopců líné no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.