ASPIRE Vloženo 29. Květen 2015 Vloženo 29. Květen 2015 Mi urcite ne vsak uvidis ja koberec a jozzi ma vanu a posoudis sam co je lepsi. Citovat
filippatrik Vloženo 30. Květen 2015 Autor Vloženo 30. Květen 2015 Ok, mrknu a zhodnotim situaci Citovat
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Autor Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Takže dneska jsem dneska koupil krytku na tažné oko (které ve škodovce trochu více zviditelnili). A odstranění z auta nápisu TSI. Editováno: 22. Červen 2015, autor: filippatrik 1 Citovat
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Autor Vloženo 22. Červen 2015 Časem bych chtěl sundat všechny nápisy. Ale hlavně nevím proč TSI jsem si všiml, že jsem měl otryskané písmenka. Neumím si vysvětlit ale proč ostatní otryskané zatím nejsou. Citovat
filippatrik Vloženo 22. Červen 2015 Autor Vloženo 22. Červen 2015 denápisizace Viděl jsem to u ASPIRE a v celku se mi ta prdelka bez nápisů zalíbila. 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 22. Červen 2015 Vloženo 22. Červen 2015 Je to hezci bez napisu. Vsak ja vim co je to za model a ostatnim at si to najdou a oznaceni motoru je k cemu ? K nicemu at si taky kazdy lame co je to za motor a jeste k tomu ted uz se to nedava nikde a nikomu to nechybi Citovat
JayBee1 Vloženo 23. Červen 2015 Vloženo 23. Červen 2015 Oznaceni motoru je k tomu, aby si majitele TDIcek mohli honit triko a aby zlodej vedel, do ceho jde. I kdyz TSI asi zlodeje moc nepritahuje, leda negramoty, co si pletou S s D. V kazdem pripade to podle me bez motorizace vypada lip, takze chvalim. 1 Citovat
sekyji Vloženo 23. Červen 2015 Vloženo 23. Červen 2015 Krytka je fajn:-) nikdy jsem ji nevidel a auto mam taky bez oznacení zakze schvaluju :-) Citovat
filippatrik Vloženo 23. Červen 2015 Autor Vloženo 23. Červen 2015 Krytka je fajn:-) nikdy jsem ji nevidel a auto mam taky bez oznacení zakze schvaluju :-) Krytka je originál z Rapidu. Citovat
peterv Vloženo 25. Červen 2015 Vloženo 25. Červen 2015 Krytka je Doteraz som ani nevedel, ze nieco take existuje ... 1 Citovat
filippatrik Vloženo 29. Červenec 2015 Autor Vloženo 29. Červenec 2015 Táák jsme absolbovali první dovolenou s Tazem, celkový nájezd činil 2962km Absolbovali jsme letoviska v Chorvacku jako jsou Hvar, Živogošče, Makarská. Dokonce jsme zavítali i do BiH a to přesněji do Mostaru. Tazimírovi se to velice líbilo, dokonce nezklamal mou důvěru ani v těch nejvyšších horkách, když ve stínu bylo 39°C a prali jsme to po dálnici 140km/h a těchto okamžicích se mi na Maxidotu na teplotě oleje ukazovalo i cifry jako 105°C apod. Sahara točila jak zběsilá. Průměrná spotřeba za dovolenou činila nějakých 6,7l/100km. Je fakt, že na dálnicích jsme to opravdu nešetřili a jeli co bylo povoleno, nebo i trochu více. TSI mě na dálkovou velice potěšilo. Projevila se jedina malá bezvýnamná závada a to, že začala vrzat spolujezdcova hlavová opěrka. (Vyřešeno opraveno dnes v autorizovaném servisu). Cesta tam zajeta za 12h čistého času a zpět za 11,5h. Po dovolené při cestě na první šichtu se mi na palubním počítadle oběvilo 25tis. Jen tak dále ať jezdí bez problému. 4 Citovat
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2015 Vloženo 29. Červenec 2015 Krasne fotky a ta s temi lodickami jak z katalogu . 1 Citovat
filippatrik Vloženo 29. Červenec 2015 Autor Vloženo 29. Červenec 2015 Krasne fotky a ta s temi lodickami jak z katalogu . Díky, škoda jen , že není uplně ostrá musel sem ji zoomovat přes celý přístav Citovat
wirer Vloženo 29. Červenec 2015 Vloženo 29. Červenec 2015 Pekne fotecky A mensi dotaz, nevies co ti s opierkou robili? Tiez obcas pocujem nejake rezonovanie hlavovej opierky spolujazdca -- Z mobilu Citovat
filippatrik Vloženo 30. Červenec 2015 Autor Vloženo 30. Červenec 2015 Pekne fotecky A mensi dotaz, nevies co ti s opierkou robili? Tiez obcas pocujem nejake rezonovanie hlavovej opierky spolujazdca -- Z mobilu Ta opěrka prý chodí v takových plastových vodítkách. Říkal mi, že vyměnili ty plastové vodítka a že to namazali nějakou suchou speciální vazelínou. 1 Citovat
wirer Vloženo 30. Červenec 2015 Vloženo 30. Červenec 2015 no vodítka sa mi meniť nechce. ale dík. skúsim to niečím premazať aspoň 1 Citovat
filippatrik Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Sem se dneška projel na mycku poprvé bo přes zateplovani není doma kde a pak menší kolečko kolem komína je fakt pěkně. Poslední fotky letošní na hliníkových discích. Editováno: 24. Říjen 2015, autor: filippatrik 3 Citovat
filippatrik Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Vloženo 27. Říjen 2015 Tak když poprosite o umytí okenic na roomovi. Aneb letos naposled. 2 Citovat
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2015 Vloženo 28. Říjen 2015 Ja taky prosim ale zevnitr, bo vzdy jak to umyju a jedu proti slunku tak vzdy tam mam takove cmouhy Jinak z venku se mi to zda zbytecne tak lestit. Jinak vi tvoje ze si ji fotil ? 1 Citovat
filippatrik Vloženo 28. Říjen 2015 Autor Vloženo 28. Říjen 2015 Jestli to ví no snad jo a ona myla i zevnitř PAC to bylo jak svině zasvitilo slunko a nevěděla kde jet. ale dalo mi to práce ji přemluvit. Já: zlato umyjes okna na roomovi? Ona: ne umyj si je sám Po chvíli: Ona: zajedem do toho obchodu? Já: a co ty okna? Ona: jaké okna? Já: no v autě už jsou umyte? Ona: ne Já: no dokud nebudou nejedu Ona: grrrrr " chnap kybl přípravky a cukle" Malta a Aspire: tudíž chlapi myslím že na cizím by mi to už neproslo Jinak Michale s téma smouchama když si myju okna sám mám vždycky taky problém 2 Citovat
ASPIRE Vloženo 28. Říjen 2015 Vloženo 28. Říjen 2015 Hezke no ale mam dojem ze u me doma by to neproslo aby to moja udelala . Jsem ji jen rekl vcera zitra bude svatek a bude krasne tak zajedem na mycku na vysavac a ja vytahnu koberecky letni a ty mezitim vysajes pod temi koberecky bordel co tam je a mezitim uz ja budu davat zimni koberce. Se tak na me podivala jako by me chtela zabit a rekla a umyjes okna doma ? No a ja rekl kladivo mam tak muzu. A dorekl jsem tak zitrek teda plati ? a ona blazen ze jsem 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.