Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Takže, autor dovolil, tudíž: Provedeš identifikaci vozidla dle VIN Dáš "informace o jednotlivém vozidle" a "informace o opravě a údržbě". Pak se ti nabídne "spustit informace o údržbě a opravách", tak na to klikneš a otevře se ti nové okno. V novém okně nahoře v pravým rohu je ikona "červené knihy". Na tu klikneš a rozjede se ti nabídka TPI (není to to pdf se všemi závadami), ale musíš se proklikat volbami co potřebuješ (motor, podvozek, asistenční systémy,..) a dostaneš se pak ke konkrétním TPIčkám. Za sebe dodávám, že tam je halda dalších info, ale klíč je v tom klikání na ikonky v pravém horním rohu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 (editace) Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/vYUFhYDI#R3d9V6R0DdgIs4slqv5Bzw Editováno: 1. Ledna, autor: wirer 6 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makysk Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Ahoj. Môžeš karosériu nahrať ešte raz? Nejde stiahnuť. Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 @makysk Stahovat to jde, já stahoval soubor karosérie ZIP a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makysk Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 Už som stiahol aj ja. Do PC mi tento jeden nešiel, ale nakoniec som ho stiahol do telefónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.