vasavodka Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Zdravim,mam fabii 1.4 mpi r.v.2001 nesviti mi kontrolky na budikach a nevim jestli se daji vymenit zarovky nebo jak to tam je delany. Prestala mi svitit kontrolka motoru,ostrikovacu,dekuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 No jsou tam ledky! A jakou myslíš kontrolku motoru? To ti nesvítí při zapnutí klíčku do polohy 1? Na čidle nádržky ostřikovačů může být jen zoxidovaný konektor. Nehledal bych chybu hned v led. budíkách.Je to hodně málo pravděpodobné,že by odešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Myslim tu kontrolku motoru jak je ukazatel rychlosti,je tam i abs,brzdy.Nesviti mi jeste otevreni kufru a dveri jinak vsechny ostatni funguji. Tak kontrolka motoru se nerozsviti ani po otoceni klicku,ma signalizovat zavadu motoru nebo v elektrice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 No tak určitě bych závadu v budíkách nehledal. A to ti přesty svítit všechny najednou? Co pojistky zkontroloval jsi všechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Auto mam dva mesice a nevim jestli pred tim svitili,pojistky jsem zkontroloval a jsou dobry,nevim kde mam hledat zavadu kdyz se mi vubec nerozsviti kontrolka poruchy motoru,kdyby se pak neco stalo tak by se mi ta kontrolka nerozsviti a ja pak nevim jestli s autem neco je,ta kontrolka mitoru ma zhasnout po nekolika sekundach a pak nastartovat,ale me se vubec nerozsviti,nevim kde uz hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Napichni to na Vag jestli to nepíše nějaké závady. Popřípadě vyšroubuj budíky jsou to dva šroubky a mrkni jestli jsou dobře v budíkách zatlačeny svorkovnice. Konkrétně ta zelená. Jestli jse v tom někdo nehrabal a nezajistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 možná Tě zklamu, ale ty kontrolky nemusí být vůbec funkční z výroby, verze klasik neměla kontrolu dveří/kufru ani kapaliny ostřikovačů (spodní řada kontrolek v prostředním poli), i když na té folii jsou ty kontrolky vidět, ty LEDky tam ani nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Ja mam verzi comfort,nevim jestli maji svitit,akorad si myslim ze ta kontrolka poruchy motoru urcite ma byt funkcni. Budiky jsem vyndal a kabelaz je dobre nandana a ten zelenej je i zacvaklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Kontrolka ostřikovačů není běžná výbava, a kontrolkou motoru myslíš tuto? Aby nedošlo k nějakému nedorozumění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Ano to je ta kontrolka tuhle presne myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Comfort nemá kontrolky otevření dveří,kufru,ostřikovačů. Ale samo ta kontrolka motoru svítit musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 (editace) tak aspon vim,ze ty kontrolky nemaji svitit.Tet bych potreboval vyresit tu kontrolku motoru co ma svitit proc nesviti,ale nevim kde hledat Editováno: 2. Květen 2015, autor: Pawouk Upravil jsem název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 S tím jsem se nikdy nesetkal,že by kontrolka nikdy nesvítila. Naopak ano.To ti bude muset poradit někdo kdo tohle zažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Kdyz se to pripoji na pocitac da se to zjistiz,nevi nekdo vcem by mohl byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ano dá se to zjistit. Test akčních členů ti odhalí jestli je vůbec funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Soused má sice O1 a kontrolku nějak odpojili v AAAčkách, aby zakryli závady. Kat, lambdy a bůh ví co ještě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasavodka Vloženo 9. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Kdyz se da kontrolka vypniut da se i nastavit zpet aby fungovala? Co pro to musim udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Normálně se vypnout nedá! je možné,že je někde přerušený kabel do budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Řekl bych, že to není možné. Kontrolka motoru je řízena po kanu i s jinýma kontrolkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 To máš pravdu misumi,ale je možné,že se někdo pohrál z budíkama,že se mu nerozsvítí. Stačí odpájet ledku. Radil jsem mu už dřív,nech mrkne Vagem,jestli není někde zapsaná chyba. Motor,přístrojovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Tak. Asi mu ji odpájeli a tím opravili spousty závad a jako bonus nastavili 150000km. Typuji, že má přes 350. Navíc mu žere olej a jezdila jako taxi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra1991 Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Zdravím měl bych dotaz na Fabii 1.9SDI ohledně budíků nesvítí mi kontrolka motoru po zapnutí klíčku a kontrolka airbagu svítí jen velice slabě přes den to nejde vidět ale večer jde vidět že po zapnutí klíčku svítí a pak zhasne. Neví někdo kde by mohl být problém?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.