Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím,ve čtvrtek když jsem přijížděla domu,když jsem zařadila dvojku mi auto škytlo a chcíplo,pak jeste jednou po nastartovaní ,pak jsem znovu nastartovala a naštěstí zaparkovala. Přišel se podívat kámoš mechanik projel se a neudělalo to. V pátek ráno cesta do práce v pohodě. Ale strašně rychle stoupala teplota,pak se zastavila na 90. Cesta z práce ok a při příjezdu domu znovu,v zatáčce na dvojku a chcip. Znovu jsem nastartovala ujela kousek a zaparkovala u domu. Pak zase došel kámoš mechanik ,jedeme se projet a nic. No včera , ze zajedu nakoupit-byla jsem ještě natankovat a pro něco v lékárně tak jsem auto nechala u lékárny nastartované (přítel v autě ). Jdu zpět vyjedeme,za křižovatkou opět chcíplo….na dvojku,na jedničku ,na trojku nad 2000 otáček proste chcíplo, asi čtyřikrát za sebou a začalo blikat žhaveni…nejak jsme teda dojeli k baráku a od te doby auto stoji a ja nevim co s tím. Byla zapnuta klimatizace,tak nevim jestli to auto nestíhá nebo co …ale nikdy předtím to proste nedělalo…přítel volal jinému kamarádovi mechanikovi a ten ze to je na 90% turbo…poradíte prosím ? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.