Popopepa Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Zdravím jsem už zoufalý na Fabii 1,4 16V 74kW. Nešla zařadit trojka jen málo kdy když jsem dal čtverku a narval tam ze čtverky rovnou trojku tak tam zapadla bez toho aby šla přes zuby, ale jinak tam trojka nešla a jen to skřípalo. Vyměnil jsem převodovku za druhou, ale dělá to to samý teďka ta trojka někdy jde dat ze dvojky z 5.pokusu třeba 3.krat. A za jízdy ze čtverky trojka nejde dat vubec řadička mě nepustí ze čtverky na trojku jak kdyby tam nebyla. Ale když auto stojí tak tam ta trojka ze čtverky dát jde řadička je na trojce ale skřípe to čím to může být? Převodovka byla odzkoušena a funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Táhla?, spojka? nebo celá konzole řadící páky? A co spojkové válečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Spojka myslim ze asi ne jednicka i zpatecka jdou radit pekne a spojka ani neklouze. Odpojili jsme tahla od radicky a kamos mechanik zkousel trojku dat rucne na prevodovce primo a stejne trojka nesla. Nevi si stim uz rady. Zkusim mu ukazat zbytek tvych rad diky. Kdyby nekoho neco napadlo dejte vedet. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Zkusit ještě převodovku na jiném autě.. Třeba nefunguje ani ta druhá, ale to by byla docela náhoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 a taková blbá otázka, je to správná převodovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ano je pasuje dobre a kod maji obe stejny a zhoduhe se i s kodem u rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Nechce se mi verit tomu ze bych sehnal prevodovku s uplne stejnym problemem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Pokud nejde zařadit nějaká rychlost, bývá prasklý synchron. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 u obou prevodovek vadny synchron na trojce? To bych mel stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 A zkoušel jsi tu trojku řadit s meziplynem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šulák Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Pokud máš převodovku EYW tak ANO, může to být stejná vada na více převodovkách ( výrobní vada serie) .. Já taky měnil kvuli synchronu na 3. stupni.. Dlouho jsem jezdil 1.,2., 4., a 5. stupen než jsem sehnal jinou převodovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.