Publikováno Duben 29, 201510 r Má někdo představu o tom, co by to mohlo být? Dneska jsem si hrál s konfigurátorem RS, jestli jsou už dostupná kola Xtreme 19" a když je zvolím, tak jako u jediných mi vyskočí tohle okno (viz screen).
Duben 29, 201510 r Autor Aha vyhledávání nic nenašlo. Nikam to dvakrát nedávám. Octavia Club a SkodaHome beru, jako dvě oddělená fóra. Moc se omouvám, ale v sekci podvozek jsem nic nenašel. Vyhledávač našel pouze něco o Favoritu. Kdybys sem hodil link, byl bych Ti velice vděčný Upraveno Duben 29, 201510 r od iphonik4
Duben 29, 201510 r Omluva a hlubokosklon. Jsem se o fórum překouknul. Přesně Ti to bude muset specifikovat někdo jiný, já si jen myslím, že je to proměnlivý převod.
Duben 29, 201510 r Autor V poradku:) me je to jasne. Casto se mi to taky stava. Kazdopadne ten promenlivy prevod je u vsech RS. Tak ted nevim.
Duben 29, 201510 r Autor Jj ted jsem to nasel. Diky za odpoved takze to proste nijak nesouvisi s technikou vozu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.