Cyperb Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Mám stejné dilema: chci parkovací kameru, ale bez stěrače. Pokud dobře vím, tak v případě dodatečné montáže kamery se musí natáhnout kabely od přístrojovky až k zadním dveřím. Podle mne je to větší zásah než odmontovat a zaslepit sterač. Má s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Nemyslím si. Ono v tom interiéri je to všetko len nacvakané, nemysli si, že ak to odcvakneš a znova nacvakneš, že to bude nejaký extra zásah. Ja som mal už rozobrané pol auta vnútri a všetko ok. 5. dvere musíš rozobrať tak ako tak a dotiahnuť pod plastami ten kábel dopredu do prístrojovky je najmenej. Ale pokiaľ niekomu príde ako lepšie riešenie demontovať stierač, riešiť hadičky ostrekovačov atď a nakoniec dieru v skle tak prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 parkovací kamera se dodělává do aut běžně a opravdu to není velký zásah, hlavně není znát. Už jste viděli jak vypadá zadní sklo s tou záslepkou? To je hotová katastrofa, raději nechat stěrač a mít to originál 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Objednal jsem bez stěrače a kameru pak nechám dodělat u ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Dobře udělals :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Stěrač není potřeba. Škoda aneb dodelej si kameru sám [emoji12] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.