Přejít na obsah

Nefunkcni klimatizace

Jakub Šik

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Obracím se na vás opět jelikož mi mnoho z vás už dobře poradilo , Dostal jsem Octavii 2 a zjistil jsem že nefunguje klimatizace . Zajel jsem do servisu kde mi řekl technik po připojení na mašinu že je totálně prázdná a šlo i slyšet že někde nasává vzduch , Chladič pro klimatizaci je úplně nový ,takže hádám prasklou trubky či kompresor . Pouštěl do toho asi vzduch ale nemohli jsme tu prasklinu najít . po 20 minutách jsme to vzdali . Doporučil mi ať tam napustíme plyn na chlazení z barvivem a podiváme se kde to uniká - Rovná se dost peněz pro něj což se mi nelibí (jelikož řekl že napustíme pul klimatizace ...). Prosím vás neexistuje i jiná cesta jak bych našel tu díru? či problém? I pouze vlastní pomocí?

Předem moc děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud tam poustel dusik a slyseli jste ze to syci,tak tam je dira vetsi.Novy chladic neznamena ze je v cajku.Muzou to spatne tesnit o krouzky u napojeni trubek na chladic.

Chtelo by to znova natlakovat dusikem a zkusit treba mydlovou vodu . Moc trubek v motor prostoru neni.

Odkaz ke komentáři

jj, doma se s tím těžko popasuješ. Je zbytečný to napouštět s barvivem, jak už je tu psáno, natlakovat dusíkem a pohledat netěsnost. Barvivo se určo dávalo i před tím tak to někde bude poslintaný. Já měl ďouru ve výparníku, taky se hledalo přibližně podle sluchu a podle barviva z dřívějška:) Mám jedinou radu, vyměnit mechanika. Jsou lidi kteří toto zvládají a za velmi přijatelnou cenu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...