Jakub Šik Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Dobrý den, Obracím se na vás opět jelikož mi mnoho z vás už dobře poradilo , Dostal jsem Octavii 2 a zjistil jsem že nefunguje klimatizace . Zajel jsem do servisu kde mi řekl technik po připojení na mašinu že je totálně prázdná a šlo i slyšet že někde nasává vzduch , Chladič pro klimatizaci je úplně nový ,takže hádám prasklou trubky či kompresor . Pouštěl do toho asi vzduch ale nemohli jsme tu prasklinu najít . po 20 minutách jsme to vzdali . Doporučil mi ať tam napustíme plyn na chlazení z barvivem a podiváme se kde to uniká - Rovná se dost peněz pro něj což se mi nelibí (jelikož řekl že napustíme pul klimatizace ...). Prosím vás neexistuje i jiná cesta jak bych našel tu díru? či problém? I pouze vlastní pomocí? Předem moc děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Tak pokud tam poustel dusik a slyseli jste ze to syci,tak tam je dira vetsi.Novy chladic neznamena ze je v cajku.Muzou to spatne tesnit o krouzky u napojeni trubek na chladic. Chtelo by to znova natlakovat dusikem a zkusit treba mydlovou vodu . Moc trubek v motor prostoru neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 jj, doma se s tím těžko popasuješ. Je zbytečný to napouštět s barvivem, jak už je tu psáno, natlakovat dusíkem a pohledat netěsnost. Barvivo se určo dávalo i před tím tak to někde bude poslintaný. Já měl ďouru ve výparníku, taky se hledalo přibližně podle sluchu a podle barviva z dřívějška:) Mám jedinou radu, vyměnit mechanika. Jsou lidi kteří toto zvládají a za velmi přijatelnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Šik Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Děkuji za tipy neznáte někoho v okolí Ostravy kdo to dělá za tu přiměřenou cenu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.