Červen 6, 200718 r Jak zjistím, do jaký dutinky v ISO konektoru mám tu redukci zasunout?Možná stupidní otázka....... To mi nikdo neporadí????? Pleaseee
Červenec 9, 200718 r No nejsem si jistej, ale co myslíš, že znamená ten PIN pod názvem aut. antenna.... Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Červenec 9, 200718 r Měl bych dotázek, jestli mi někdo dokáže poradit. V autě mam neorig rádio sencor a signál je hodně špatnej, stále slábne signál a šumí. Jen místama je dobrej příjem. Po stejné cestě jezdím ještě se třema autama a ty maj rádia starý šunky a bez problému a jedno má i stejný rádio jako já a taky vpoho... Myslel sem, že tem není to fantomový napájení,tak jsem to dokoupil a chtěl to připojit,ale v PINu na napájení anténu už nějaký drátek byl, ale kam sem došáhnul po kabelu, tam nebylo nic, co by připomínalo ten oválek fantomového napájení. Tak jsem to tam zapojil, a přijde mi, že to od té doby hraje hlasitěji a signál úplně nevypadne,ale stále je v tom slyšet hlasité přerušované šumění. Asi si s tím budu muset pohrát a zkusit to napájení odpojit úplně a zkoušet. Nebo někdo má nějaký nápad?
Červenec 10, 200718 r překontroluj si kostru na rádiu, pokud je horší taky to šumí a reaguje na ruchy. Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Červenec 10, 200718 r Zkusím to. Ty myslíš, jako že někde bude špatnej kontakt,nebo tak jo? Taky je zajímavý co jsem pozoroval, že když jsem stál a měl zavřené dveře,tak to hrálo a když jsem je otevřel vždy do určité polohy,tak to začalo šumět. A bylo to v Plzni, tak si nemyslím,že by tam nebyl signál a dveře ho stínili....Jestli to není nějak způsobeno tím, že dveře v určité poloze ukostřený sou a v určité ne, prostě záleží jak se s nima hýbe... Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Červenec 10, 200718 r Tak tak rádio musí mít dobrou kostru aby se to různě nerušilo(myslím jako kabel zem od rádia)úJá zase pozoruji že jakmile sedí vzádu 2 lidi tak se signál o dost zhorší a nevím proč - když jedeme jen v předu ve dvou je to ok.Ale neřeším to protože vzadu vezu lidi tak 2 x do roka. Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Červenec 10, 200718 r No,až budu mít chvilku tak to prolezu a uvidim.Ale dost mi to štve, musim poslouchat pořát CD nebo MP3, protože mi to šumění v rádiu rozčiluje...
Červenec 11, 200718 r Zdarec chlapi, nedavno me ukradli zadni sterac a pokusili se i o antenu, ale asi nevedeli jak, takze za ni podle me jenam bezhlave rvali a ven ji nedostali, od te doby mam dost zhorseny prijem :-( mohli tim tahanim za antenu neco poskodit?
Červenec 11, 200718 r Pokud to nějak poškodit jde, tak já sem na tom možná stejně, když jsem auto koupil, tak byla anténa ukroucená.Někdo ji tak silně dotah,až nešla povolit a pak to někdo ukroutil, tak je možný, že tam tim kroucením nebo páčením taky něco poškodil...
Červenec 13, 200718 r Tak sem se v tom dneska trochu kochal a zjistil jsem to, že anténa a anténí zesilovač jsou pravděpodobně vpořádku a určitá část šumu byla způsobena tím, že jsem měl zapojený fantomový napaječ a zvlášť ještě dodělané napájení antény drátkem mimo, což signál také trochu degradovalo...Zároveň jsem rádio patřičně ukostřil vodičem 4 mm2 z kostry rádia přes vodič standartního uzemnění na rám za kaslíkem...Tak sem zvědavej,až vyjedu někam mimo město Ale ve městě se to dneska zdálo vpoho
Srpen 13, 200718 r No, po delší zkušenosti můžu říct, že se to moc nezměnilo a pošumuje to... Možná je to taky trochu nekvalitním přijímačem, ale nerad bych koupil nějakej lepší a nic by se nezměnilo... A přijde mi, že to víc šumí při basech.Když třeba jen mluví,tak tolik ne.Takže by to mohlo nějak souviset s odběrem, ale když přidam volume, tak je to stejný,tak nevim...Asi žádná chyba, jen prostě né moc kvalitní tuner rádia a nic moc origo anténa...
Srpen 13, 200718 r Pokud máš rádio Sencor tak je to možné protože se nám u několika kusů už stalo že si lidi stěžovali na "šumění" jako na pozadí hudby. Problém byl že pokud se poslalo na servis tam to píchly na stabilní anténu a samozřejmě nic nepozorovali protože se to projevovalo až při slabším signálu.Co máš přesně za typ? Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 13, 200718 r hm ty jsme tu měli asi 3 kousky špatné....ale více zlobilo SCD 3102, pokud máš možnost vyzkoušej na chvilku jiné autorádio a hned poznáš zda to je tím Sencorem Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 14, 200718 r Pozeram, ze mas so Sencormi skusenosti. Ja mam asi pol roka SCD MP105R (ten s odnimatelnym MP3 playerom). Od zaciatku je tam slaby signal radia a sum na pozadi pri prehravani MP3 aj CD (montaz v servise Skoda v PD). No a teraz ma radio problem sa vobec zapnut. Obcas ide, ale vacsinou nejde vobec alebo len nabehne na display napis Welcome a vypne sa. Kua asi to bude na reklamaciu alebo sa s tym da nieco robit? Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 14, 200718 r A neznáš náhodou nějaký rádio, v přibližně stejný cenový relaci s dobrým příjmem, MP3 a možná i tím USB co tam mam já? Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 14, 200718 r Nejsem žádný přeborník ani servisák pouze pracuji v obchodní sféře a tohle taky prodáváme a proto vím že to mělo tenhle problém a když jsme to reklamovali u výrobce tak řekl že signál odpovídá normě.......škoda že servisáci nedaj to autorádio do auta nezkusí vyjet někam pryč z města....... Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 14, 200718 r ono je to těžké sencor boduje výbavou a cenou + není vyloženě špatný a dokonce to lze i reklamovat (myslím tím že to opravují) značky jako orava,hyundai,elta atd to rovnou dodavatel při reklamaci háže do koše a neopravují to. Kolik jsi platil za to rádio kolem 2tis.?? Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 15, 200718 r 2600kč je docela dost to už bych se poohlížel alespon po JVC to stojí kolem 2800-3200kč s MP3, ale nebude mít vstup na kartu a USB (nebo alespon ten model co tu máme nemá). Ale ceny jsou různé u nás jsme ten sencor prodávali kolem 2000-2200kč. Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 16, 200718 r No už je to nějaká doba co sem ho kupoval a přesně se napamatuju. Po něčem se porozhlídnu, protože mi to docela štve. Kdykoliv jedu jakýmkoliv jiným autem s jiným třeba i starým sony kazetovým rádiem, tak to hraje parádně... Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 17, 200718 r jo to chápu ono celkově staré rádia měly super tuner dneska pokud člověk nedá 4-5tis za rádio tak je to nic moc.Ale ten sencor to je fakt špatně pokud ti to blbne. Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 19, 200718 r A co třeba nějakej Sony nebo Pioneer kolem 3000,- ? To by taky nemuselo bejt špatný ne? Upraveno Říjen 15, 200816 r od Standis
Srpen 20, 200718 r For Vikino1 řeba do nekonečna jestli Ti to vadí! , ale bohužel už jich víc nejde :/ PS: Mam teď doma rádio Pioneer DEH-3900MP, tak ho tam zkusim a uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.