Přejít na obsah

co vše na výměnu pro vystřelení airbagů?

bigboban

Doporučené příspěvky

Manželka dokázala tak šikovně strefit zeď v garáži, že na ní vyběhly přední airbagy. Je to kombík rok 2000. Co všechno se bude muset vyměnit? Oba moduly airbagů to je jasný. Pak jsem četl že se blokne řídící jednotka airbagů, ale dle inzerátů mi přijde levnější jí celou koupit starší než platit až 1500 za reaktivaci. No a pak údajně ještě oba přední pásy. Napadá vás ještě něco dalšího? Je po výměně spolehlivá indikace funkčnosti to že zhasne kontrolka airbagů?

A doplňující dotaz - co s vylítlým deklíkem u spolujezdce? Nestačí to jen nějak zamaskovat? Celou přístrojovku se mi rozhodně měnit nechce. Předpokládám, že když se nevymění pravý airbag tak asi celý systém fungovat nebude že? Vpravo vepředu totiž nikdy nikdo nejezdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vím, opravdu se mění palubka, ale pravý můžeš místo výměny ofiko deaktivovat. Prý na to existuje i origo škodovácká sada (vlastně se jen místo bagu dá odpor) a musí se to pak snad z boku palubky označit, že je deaktivováno, ale mé info ber jen orientačně :kol-18:.

Odkaz ke komentáři

Cau reaktivace jednotky za 1500 je docela dost jinak jdnotka jak pises bud jinou jetou funkční oba pytle kdyz budes davat jek k řidiči tak ke spolujezdci strc malou nozovou pojistku 2A. A jestli mas vystreleny přepínače pasu tak ty taky vymenit to poznas na diagnostice pak jen vsechno smazat(tedy jestli v tej novej jednotce neco je) jinakto bude makat kdyz to nebudeš zapojovat se zaplim zapalovanim.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...