zzshmp Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zdravim kolegy Octavaky zdali budou znat problem.Mam Octavii 1,6 74kw.Po otoceni klickem me nezhasinala kontrolka ABS.Pak po nekolika kilometrech zhasla,pak opet rozsvitila.Nechal jsem si udelat diagnostiku se zaverem spatny signal snimace otacek u praveho predniho kola.Tak jsem tento snimac vymenil,otocil klickem,nastartoval a kontrolka vesele sviti dal.Zkousel jsem slapat na brzdu,tocit volantem a stale sviti.Je pravda,ze jsem stal na miste a auto neprojel.Pojistky mam vsude v poradku.Je mozne,aby diagnostika lhala?Nebo musim tomu dat ,,nejaky cas,,najezdit nekolik kilometru a az si to vsechno ,,sedne,,kontrolka sama zhasne?Dekuji za nazory a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) treba vymazat chybu v pameti zavad Editováno: 5. Květen 2015, autor: barlang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 ...diky a da se nejak vymazat,aniz bych musel opet na diagnostiku.Nekde jsem slysel,ze staci odpojit baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Stačí projet a musí zhasnout pokud je vše ok. Chyby se mazat nemusí, akorát tam zůstane uložená ale neaktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Přesně tak, stačí to projet, při prvním překročení rychlosti 20km/h se udělá sama kontrola systému ABS, takové to lehké zavrčení, což většina lidí ani nevnímá a pokud je vše ok, tak by měla zhasnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 O.K.diky vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.