jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Zdravím, mám auto v servisu a je hnutá vačka výfuková.Stalo se to tak, že žena jela autem do práce zaparkovala dala zpátečku a ručku.Po práci už nenatočila. V servisu mi tvrdí že se musí udělat go motoru.Cena 25000. Ptám se tedy, nestačí jen nastavit vačku zpět A vyměnit rozvody, nebo došlo skutečně k poškození ventilů? Editováno: 17. Květen 2015, autor: jirka sprosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 jestli tomu správně rozumím, tak přeskočil řetěz. Takže písty narazily do ventilů a tím se ohnula vačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Dali tam měrky na nastavení a výfuková vačka je asi o centimetr pootočena než by měla být, takže koplá asi není.Myslím si že je rozhozeno jen časování jak to přeskočilo na řetězu.Nechce se mi dávat zbytečně někomu vydělat. Editováno: 17. Květen 2015, autor: jirka sprosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Dal bych jen nové rozvody zkusil.Když nepůjde,změřit tlaky a udělat případně hlavu.Cena zhruba kolem 15000 a ne 25000.Samozřejmě nevím,ve kterém servisu to máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Zatím je to v neautorizovaným servisu. Čekají do středy jak se rozhodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jestli je to potkané mohou být ještě ohnutá vahadla,cena asi 300/kus.Ale stejně by to nemělo stát přes 20.Kolik to má najeto?Jestli by nebylo lepší koupit motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Najeto 100000 . To radši 25 tis. Než za 17 tis. něco jetýho bůhví jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Spíš mě zajímá jak k tomu servisák dojde,že se to potkalo.Pochopím když praskne řetěz za jízdy. Tak to dostane ránu a je vymalováno, ale žena jen párkrát prostartovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Nastavit,změřit tlaky,nebo rovnou rozdělat,takhle od pasu to nikdo na stopro říct nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 (editace) Myslíš nastavit na starých rozvodech a změřit.Protože údajne jak to bylo parklí na zpátečce povolil napínák a proto to skočilo. Takže jen vrátit a zkusit změřit? Editováno: 17. Květen 2015, autor: jirka sprosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 stretnuté to nebude ...daj tam nové rozvody a budeš jazdiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 No kéž by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ty nový rozvody bych tam stejně dal.Už jsem to takhle dělal,bylo to skočený,dal jsem nový rozvody a auto jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 17. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Jo,za zkoušku to stoji díky za názory, dám vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 to by bolo užitočné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Hlavní je poučení pro příště,v žádným případě nanechávat kvalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Auto jsem dnes dal do autorizovaného servisu, předpokládaná cena opravy 17000.-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Takže je to potkané?Poněkud rozdíl v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ahoj je to předpoklad opravy , kdyby to bylo potkaný. V úterý to rozdělají. Jinak se to správně opravuje tak že se dává nová hlava, rozvody a katalyzátor. Cena takové opravy je 28000.- To jsem nechtěl, tak budou nové rozvody a popřípadě repase hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 tá opravná sada sa dáva väčšinou vtedy,keď je v (_!_) hlava,respektíve podfúknuté ventily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 23. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 To ano , ale to zatím nikdo neví.Budou to zkoušet dát zpátky a měřit tlaky a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 jen možná pro doplnění, co to je za kód motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 AZQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 tak v tom případě mám asi štěstí na motor, okolnosti nebo já nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 No buďte rád jestli nemáte žádný problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.