Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám auto v servisu a je hnutá vačka výfuková.Stalo se to tak, že žena jela autem do práce zaparkovala dala zpátečku a ručku.Po práci už nenatočila. V servisu mi tvrdí že se musí udělat go motoru.Cena 25000. Ptám se tedy, nestačí jen nastavit vačku zpět A vyměnit rozvody, nebo došlo skutečně k poškození ventilů?

Upraveno od jirka sprosty

jestli tomu správně rozumím, tak přeskočil řetěz. Takže písty narazily do ventilů a tím se ohnula vačka?

• Autor

Dali tam měrky na nastavení a výfuková vačka je asi o centimetr pootočena než by měla být, takže koplá asi není.Myslím si že je rozhozeno jen časování jak to přeskočilo na řetězu.Nechce se mi dávat zbytečně někomu vydělat.

Dal bych jen nové rozvody zkusil.Když nepůjde,změřit tlaky a udělat případně hlavu.Cena zhruba kolem 15000 a ne 25000.Samozřejmě nevím,ve kterém servisu to máš.

• Autor

Zatím je to v neautorizovaným servisu. Čekají do středy jak se rozhodnu.

Jestli je to potkané mohou být ještě ohnutá vahadla,cena asi 300/kus.Ale stejně by to nemělo stát přes 20.Kolik to má najeto?Jestli by nebylo lepší koupit motor.

• Autor

Najeto 100000 . To radši 25 tis. Než za 17 tis. něco jetýho bůhví jak

• Autor

Spíš mě zajímá jak k tomu servisák dojde,že se to potkalo.Pochopím když praskne řetěz za jízdy. Tak to dostane ránu a je vymalováno, ale žena jen párkrát prostartovala.

Nastavit,změřit tlaky,nebo rovnou rozdělat,takhle od pasu to nikdo na stopro říct nemůže.

• Autor

Myslíš nastavit na starých rozvodech a změřit.Protože údajne jak to bylo parklí na zpátečce povolil napínák a proto to skočilo. Takže jen vrátit a zkusit změřit?

stretnuté to nebude ...daj tam nové rozvody a budeš jazdiť

Ty nový rozvody bych tam stejně dal.Už jsem to takhle dělal,bylo to skočený,dal jsem nový rozvody a auto jezdí.

• Autor

Jo,za zkoušku to stoji díky za názory, dám vědět jak to dopadlo.

to by bolo užitočné  :kol-142:

Hlavní je poučení pro příště,v žádným případě nanechávat kvalt.

• Autor

Auto jsem dnes dal do autorizovaného servisu, předpokládaná cena opravy 17000.-.

Takže je to potkané?Poněkud rozdíl v ceně.

• Autor

Ahoj je to předpoklad opravy , kdyby to bylo potkaný. V úterý to rozdělají. Jinak se to správně opravuje tak že se dává nová hlava, rozvody a katalyzátor. Cena takové opravy je 28000.- To jsem nechtěl, tak budou nové rozvody a popřípadě repase hlavy.

tá opravná sada sa dáva väčšinou vtedy,keď je v (_!_) hlava,respektíve podfúknuté ventily

• Autor

To ano , ale to zatím nikdo neví.Budou to zkoušet dát zpátky a měřit tlaky a pak se uvidí.

jen možná pro doplnění, co to je za kód motoru?

tak v tom případě mám asi štěstí na motor, okolnosti nebo já nevím ...

• Autor

No buďte rád jestli nemáte žádný problémy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.