Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím, mám auto v servisu a je hnutá vačka výfuková.Stalo se to tak, že žena jela autem do práce zaparkovala dala zpátečku a ručku.Po práci už nenatočila. V servisu mi tvrdí že se musí udělat go motoru.Cena 25000. Ptám se tedy, nestačí jen nastavit vačku zpět A vyměnit rozvody, nebo došlo skutečně k poškození ventilů?

Editováno: , autor: jirka sprosty
Vloženo (editace)

Dali tam měrky na nastavení a výfuková vačka je asi o centimetr pootočena než by měla být, takže koplá asi není.Myslím si že je rozhozeno jen časování jak to přeskočilo na řetězu.Nechce se mi dávat zbytečně někomu vydělat.

Vloženo (editace)

Myslíš nastavit na starých rozvodech a změřit.Protože údajne jak to bylo parklí na zpátečce povolil napínák a proto to skočilo. Takže jen vrátit a zkusit změřit?

Vloženo

Ahoj je to předpoklad opravy , kdyby to bylo potkaný. V úterý to rozdělají. Jinak se to správně opravuje tak že se dává nová hlava, rozvody a katalyzátor. Cena takové opravy je 28000.- To jsem nechtěl, tak budou nové rozvody a popřípadě repase hlavy.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...