AlikP3 Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 (editace) bylo potreba zadni sedacky nejak upravovat ? Editováno: 7. Červen 2019, autor: AlikP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejsy Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 (editace) Bez uprav. Na rohu lavice je mala strbina, ktora ale nie je vidiet, ani nema vplyv na posed. Na prednych je iny konektor vyhrevu- staci prepinovat. Editováno: 11. Červen 2019, autor: Kejsy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 V 7. 6. 2019 na 7:14, Kejsy napsal: Vcera prebehla vymena sedaciek. Z VW som bol zvyknuty na vacsiu tuhost a stabilitu. No borecký! To je z Golfa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejsy Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Ano. G7 GTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 (editace) Ja mam v O3 z G7 tyto Editováno: 14. Srpen 2019, autor: lumpo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Ahojte. Neviete mi poradiť ako najjednoduchšie vymeniť zadnú sedačku nie sedák ale opierku. Mám iba delenú sedačku bez tunela a zohnal som s tunelom, a rád by som to vymenil. Nechcem zakladať novú tému. Prípadne aké je to náročné. Ďakujem. Ahojte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 To je jednoduché. Sežeň opěradlo a to se vymění. Náročné to není. Jediné, co je blbé, když seženeš opěrák bez prostředního pásu, nebo s ustřiženým (jak to prodává např mihocar.cz). Trochu pakárna ho vyměnit, resp přijít jak na to. Ale dá se to. Už jsem to absolvoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Clerfayt ďakujem za radu. Opierku som zohnal aj s komplet prostredným pásom. Dokonca je tam aj káblová koncovka. Ja len neviem odkiaľ začať. Zatiaľ som to nerobil. Ak by si mi poradil nejaký jednoduchý postup bol by som ti vďačný. Ďakujem ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Napřed rozpoj ty konektory. Už je to nějaký pátek, ale jako první jsem demontoval ten třmen dole, mezi levým a pravým opěrákem. Přístup myslím z kufru. Tím uvolníš čepy opěráků a opěráky půjdou vysunout do stran a tím je uvolníš v krajních čepech. Je to kostrbatě vysvětleno. Tu na fóru je ke stažení dílenská příručka. Jsou tam i obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Ďakujem skúsim to nájsť. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ať nezakládám nové téma tak se zeptám zde. Mám Octavii 3 Facelift, budou pasovat RS sedadla z Octavky 3 předFace? Výhřev + bag, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ahoj. Zvažuju výměnu mých O3FL červených Dynamic ve 100% stavu za sedačky z O3FL style. V žádném případě nechci sedačky Ambition. Má-li někdo zájem, tak SZ prosím. Já Kladno. Díkes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 (editace) Vyhřívané? Editováno: 1. Prosinec 2019, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ano ale jen predek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Docela super nabídka. Škoda, že mám tyto sedačky taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Vyřešeno. Již není aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 Pročpak jsi je měnil? Nevyhovovaly? Já je mám a nemůžu si je vynachválit, jsou zcela totožné s těmi, co se dávají do RS, až na látku místo alcantary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 Travim v aute v prumeru 6 hodin denne a pro me jsou tvrdy a nepohodlny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip23 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Kdyby chtěl někdo vyměnit dynamic za o3fl style sedačky, tak dejte vědět. Přední mám vyhrivane. Email: fzalesak@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Dotaz možná zapadl, mám Oc3 FL a chci dát sedačky z RS predFL, bude pasovat konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Odpovím sám, výměnu jsem realizoval, vše pasuje plug&play i s loketkou.Predface RS sedadla do face okty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Kde si sedačky sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Přes známého.Vím o jednech polokožených kdyby byl zájem.Top stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 @Pitris.K ja bych zajem mel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 (editace) Rád bych vyměnil v mé Oct.sedačky z Golfu 7.Už to tu někdo dělal.Měly by pasovat,jen se obávám elektroniky,chybových hlášek a hlavně funkčnost airbagu.... následných problémů zaruka,pojistění.Originál sedačky jsou no max.průměrné.V Golfu je tohle opravdu jiná liga.Máte někdo zkusenosti,radu?Díky.Připadně bych bral i RS nebo dynamic pokud jsou lepší. Editováno: 1. Červen 2020, autor: lesnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.