Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Bez uprav. Na rohu lavice je mala strbina, ktora ale nie je vidiet, ani nema vplyv na posed.

Na prednych je iny konektor vyhrevu- staci prepinovat.

IMG_20190607_123622.jpg

IMG_20190607_064434.jpg

Editováno: , autor: Kejsy
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahojte. Neviete mi poradiť ako najjednoduchšie vymeniť zadnú sedačku nie sedák  ale opierku. Mám iba delenú sedačku bez tunela a zohnal som s tunelom, a rád by som to vymenil.  Nechcem zakladať novú tému. Prípadne aké je to náročné. Ďakujem. Ahojte.

Vloženo

To je jednoduché. Sežeň opěradlo a to se vymění. Náročné to není. Jediné, co je blbé, když seženeš opěrák bez prostředního pásu, nebo s ustřiženým (jak to prodává např mihocar.cz). Trochu pakárna ho vyměnit, resp přijít jak na to. Ale dá se to. Už jsem to absolvoval. 

Vloženo

Clerfayt ďakujem za radu. Opierku som zohnal   aj s komplet prostredným pásom. Dokonca je tam aj káblová koncovka. Ja len neviem odkiaľ začať. Zatiaľ som to nerobil. Ak by si mi poradil nejaký jednoduchý postup bol by som ti vďačný. Ďakujem ahoj.

Vloženo

Napřed rozpoj ty konektory. 

Už je to nějaký pátek, ale jako první jsem demontoval ten třmen dole, mezi levým a pravým opěrákem. Přístup myslím z kufru. Tím uvolníš čepy  opěráků a opěráky půjdou vysunout do stran a tím je uvolníš v krajních čepech. 

Je to kostrbatě vysvětleno. Tu na fóru je ke stažení dílenská příručka. Jsou tam i obrázky. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj. Zvažuju výměnu mých O3FL červených Dynamic ve 100% stavu za sedačky z O3FL style. V žádném případě nechci sedačky Ambition. Má-li někdo zájem, tak SZ prosím. Já Kladno.

Díkes.

IMG-20191130-WA0000.jpeg

IMG-20191130-WA0004.jpeg

IMG-20191130-WA0002.jpeg

IMG-20191130-WA0006.jpeg

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Rád bych vyměnil v mé Oct.sedačky z Golfu 7.Už to tu někdo dělal.Měly by pasovat,jen se obávám elektroniky,chybových hlášek a hlavně funkčnost airbagu.... následných problémů zaruka,pojistění.Originál sedačky jsou no max.průměrné.V Golfu je tohle opravdu jiná liga.Máte někdo zkusenosti,radu?Díky.Připadně bych bral i RS nebo dynamic pokud jsou lepší.

Editováno: , autor: lesnik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...