Červenec 5, 20187 r Schází Ti jeden drát mezi vypínačem a BCMkou pro polohu Auto. Poloha Auto se aktivuje: jednotka na adrese 09 -> dlouhé kódování -> v bytu 7 zaškrtnu bit 5 a dám nakódovat
Červenec 5, 20187 r Díky ferdo snad ten kabel propojím zprávně,Prosím na na které té svorkovnici?! jsou tam tři 73 :43:73 polové. T73a:T46b:T73c Upraveno Červenec 5, 20187 r od pajka
Červenec 5, 20187 r Chybí kabeláž od spínače světel a nutné kódování bcm jednotky. Kódování nelze na dálku, mužu udělat
Červenec 11, 20187 r V 5. 7. 2018 na 14:30, pajka napsal: Otázka pro elektrikáře nebo ty, co mají přístup ke schématům zapojení - takto je ten drát z vypínače světel zapojen vždy, nebo se pin zapojení pod přístrojovkou liší podle výbavy / zařízení?
Červenec 12, 20187 r O3 (niekedy z roku 2012): F3 (2016): AFL je stále na pozícii 2 v 10-pinovom konektore prepínača svetiel. len je iná farba použitá Upraveno Červenec 12, 20187 r od wirer
Srpen 15, 20196 r Ahoj, rád bych vyměnil senzor vlhkosti pro climatronic v OIII FL za senzor 5Q0 955 547 A, aby fungovala i funkce automatického stírání, případně v budoucnu po výměně vypínače světel i funkce automatického svícení. Poradil by mi někdo, kde lze aktuálně sehnat senzor 5Q0 955 547 A? Tuzemské zdroje si ho cení zlatem a na Aliexpresu nebo ebayi není k sehnání. Jediné co jsem objevil na ebayi je k mání verze 5Q0 955 547 B, ovšem nevím, jaký je rozdíl v tom písmenu B?
Srpen 15, 20196 r Ahoj, mně to dodělával @ferda25 a mám tam verzi B. Vše bez problémů funguje, takže ho podle mě můžeš použít bez problémů. Mám ale O3 před FL.
Leden 17, 20205 r Zdravím, taky si pohrávám s myšlenkou, že objednám dešťový senzor (hlavně teda kůli přítelkyni:) ). Co jsem se tady dočetl tak jsou dva typy A a B. A typ jen samotny dešťák+vlhkost a B má v sobě i senzor světel? Jestli senzor světel je hlavně k funkci CH/LH, tak to nepořebuju, to mi přijde už moc. Nebo je v tom ještě nějaký jiný tajemtsví? Pokud mi jde jen o automatický stírání, tak bude stačit, když objednám pouze 5Q0 955 547A a už není třeba dobjednávat spínač s polohou "Auto"? Mám O3,MR2017, Joy.
Leden 25, 20205 r Ahoj borci. Chcel by som dorobiť dažďový a svetelný senzor na moju O3. Mám climatronic, auto vypínač svetiel s dažďovým senzorom objednám. Vedeli by ste mi to niekto z pohranicia SR-CR spojazdniť??? Dik
Únor 1, 20205 r chalani vie mi niekto odfotit tu krytku co je od spetneho zrkadla az po stropne calunenie co je ? ma tam byt medzera ? lebo ja tam mam medzeru octavia 2016
Únor 1, 20205 r Takováhle mezera tam rozhodně být nemá. Ti to někdo ulomil. Má to být až u stropnice.
Únor 1, 20205 r nemoze byt ze su 2 typy ? lebo nasiel som aj take ako tam ma teraz takze zlomene to nieje .
Únor 2, 20205 r @m.a.r.e.k nemáš náhodou předface a nedával jsi nové zrcátko z face? To má zadní krytku totiž kratší
Únor 2, 20205 r mam predface. jedine ze by to menil predchadzajucui majitel to zrkadlo. a bude mi pasovat ak je nahodou faceliftove zrkadlo tak pojdu na to predfacelift plasty ?
Únor 3, 20205 r objednal som nejake plasty tak uvidim ako sadnu . ked tak zozeniem predface zrkadlo. pripadne ak by niekto mal zrkadlo predface z manualnym stmievanim na predaj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.