Pitrsman Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 To je to, oni spolíhají na to že budeš držet hubu a neozveš se, a jak jsi dopadnul? Na jaře to dám do kupy, pískání klimky, plynový pedál a lak budu řešit až po záruce, vidím to na tu fólii, nebo koupím Fábii 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 No prvně byl mrtvý brouk,pak mi tvrdily že odemně zádný Email nedostali (prý asi spam),další hláška byla že co se mi nezdá když na vozidle jsou lakovací zony A a B (v lakovacích zonách B prý může prosvítat plnič) a to jsem už začínal vidět rudě. A tak to bylo bratru 3/4 roku. Pak jsem se jich přeptal jestli se jim bude líbit reklama v TV a na které stanici to mám řešit a jejda,věci se začali hýbat,lak opravili na záruku a jako omluvu mi po dobu opravi zaplatili náhradní vozidlo. Musel jsem to řešit přímo se ŠA , servisu nepovolili opravovat,protože to je v pořádku a není duvod k reklamaci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veliz Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 U laku záleží na tom, jak se povede. Měl jsem fabii 1 modrá základní - měkký lak, výtluky. Pak jsem měl fabii 1 šedá antracitová metalíza - absolutně bez výtluků, auto po 11 letech jak nové. Ten lak byl prakticky nezničitelný. Zažil jsem i nepovedené metalízy, které se u Octavie loupaly. U Fabie 3 jsem zvolil opět šedou metalízu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Ja mam bielu candy a kvalita city des... Uz mam 3 dobky a vobec nie na kapote... dve od suseda, co mu spona na hadicu vyskocila s kliesti a tretiu na zadnych dverach asi od kamienka... Inak aj na showroome ked som isiel auto objednavat a aj na mojom... lak cisty pomaranc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.