Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To je to, oni spolíhají na to že budeš držet hubu a neozveš se, a jak jsi dopadnul? ;)  Na jaře to dám do kupy, pískání klimky, plynový pedál a lak budu řešit až po záruce, vidím to na tu fólii, nebo koupím Fábii 4. :lol:

Vloženo

No prvně byl mrtvý brouk,pak mi tvrdily že odemně zádný Email nedostali (prý asi spam),další hláška byla že co se mi nezdá když na vozidle jsou lakovací zony A a B (v lakovacích zonách B prý může prosvítat plnič) a to jsem už začínal vidět rudě. A tak to bylo bratru 3/4 roku. Pak jsem se jich přeptal jestli se jim bude líbit reklama v TV a na které stanici to mám řešit a jejda,věci se začali hýbat,lak opravili na záruku a jako omluvu mi po dobu opravi zaplatili náhradní vozidlo. Musel jsem to řešit přímo se ŠA , servisu nepovolili opravovat,protože to je v pořádku a není duvod k reklamaci !

• o 1 rok později...
Vloženo

U laku záleží na tom, jak se povede. Měl jsem fabii 1 modrá základní - měkký lak, výtluky. Pak jsem měl fabii 1 šedá antracitová metalíza - absolutně bez výtluků, auto po 11 letech jak nové. Ten lak byl prakticky nezničitelný. Zažil jsem i nepovedené metalízy, které se u Octavie loupaly. U Fabie 3 jsem zvolil opět šedou metalízu.

Vloženo

Ja mam bielu candy a kvalita city des... Uz mam 3 dobky a vobec nie na kapote... dve od suseda, co mu spona na hadicu vyskocila s kliesti a tretiu na zadnych dverach asi od kamienka... Inak aj na showroome ked som isiel auto objednavat a aj na mojom... lak cisty pomaranc...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...