Publikováno Červen 11, 201510 r Dobrý den, potřeboval bych rozklíčovat označení komfortní jednotky 6Q2 937 049 C, děkuji Upraveno Červen 11, 201510 r od Pawouk Upraven název tématu.
Červen 11, 201510 r Autor Mám tam tuto jednotku a chci dálku a okna v el..koupím komfortku..je v tom rozdíl? děkuji za radu
Červen 11, 201510 r Ano je to BSG tato je umistena na levo pod volantem u relatek. Komfortni jednotka tu kterou pak potrebujes, je umistena na pravo pod volantem u stredoveho tunelu nad plynovym pedalem. oznaceni jsou stejna lisi se v koncovych pismenech. Treba 6Q0 959 433 H ... 433 E ... 433 .... 433 A na el. okna a dalsi veci je pouzitelna 433 E ta je univerzalni viz. foto Jednu bych tady mel, tak popripade kdyby si mel zajem, tak mi napis zpravu
Červen 11, 201510 r Prostě v autě je několik ŘJ a každá dělá něco jiného. O el. okna a DO se stará tzv. jednotka systému komfort (nikoliv tedy BSG) a teď je otázka jestli ji v autě vůbec máš, pak stačí jen vyměnit, pokud ne, tak ji budeš muset komplet dodělat - O tom všem jsou ale tady témata, stačí hledat
Červen 11, 201510 r stáhni si dílenskou příručku, tam jsou i veškerá schémata a také se tam dozvíš, jak to pak přes VAG nakódovat. Takhle "přes internet" se to rozchodit nedá.
Červen 11, 201510 r pokud mas fabku ve verzi klasik a hodne klasik, tak to asi nic jednoducheho nebude, mas aspon centralni zamykani ? ja si myslim ze urcite, a pokud ano tak komfortku mit budes, ale bude to ta nejzakladnejsi, pokud chces muzu ti prodat tu co mam tu co podporuje DO a el. okna je to to koncove cislo 433 E ale je to na tobe.
Červen 15, 201510 r Autor ok, můžeme se dohodnout, mám centrál, ale komfortní jednotku jsem nikde nenašel, půjde připojit nová komfortka na stávající systém?
Červen 15, 201510 r Autor Pokud vyměním komfortku(4okna+dálka), stahovačky, zámky, včetně spínací skříňky(vše z jednoho auta) za svůj bsg na centrální zamykání,bude to fungovat?
Červen 15, 201510 r jaký je rozdíl mezi bsg a jednotkou komfortu? komfortka = ŘJ komfortu (okna, DO, alarm...) BSG = ŘJ centrální elektroniky dnes se používají jednotky BCM = BSG + komfortka v jednom, ale tu Fabie I nikdy neměla Pokud máš centrál, měla by být i komfortka. Nejlépeji ji najdeš přes VAG.
Červen 15, 201510 r Pokud vyměním komfortku(4okna+dálka), stahovačky, zámky, včetně spínací skříňky(vše z jednoho auta) za svůj bsg na centrální zamykání,bude to fungovat? výměna komforky za bsg je jako výměna motoru za zadní nápravu - jsou to dvě naprosto odlišné věci
Červen 15, 201510 r Autor POKUD JE TAM KOFORTKA, LZE JI ZAMĚNIT ZA JINOU? NEBO JE TŘEBA S KOMFORTKOU ZAMĚNIT I BSG?
Červen 15, 201510 r Pokud vyměním komfortku(4okna+dálka), stahovačky, zámky, včetně spínací skříňky(vše z jednoho auta) za svůj bsg na centrální zamykání,bude to fungovat? teď mě napadla ještě jedna věc - pokud vezmeš zámky, potažmo klíče z jiného auta, musíš přehodit i tyčky imobilizézu v klíči.
Červen 15, 201510 r Autor budu mít zámky (vložky+spínací skřínku) , klíče,komfortku,stahovačky,dálku z jednoho auta....půjde to napojit na moji jednotku bsg 6Q2 937 049 C?
Červen 15, 201510 r Autor podle tohoto https://www.tacho-airbag.sk/Komfortka-Skoda-Fabia-6Q2937049C-d17668.htm se jedná o komfortku,tudíž by měla jít vyměnit za jinou...?
Červen 15, 201510 r a jsme zase na začátku 6Q2 937 049 C je BSG, komfortka je toto: http://www.skoda-parts.cz/files/img/img000006.jpg myslím, že by bylo lepší celou záležitost svěřit někomu, kdo se v tom vyzná....
Červen 15, 201510 r Vždyt ti tady už kluci psaly co potřebuješ a Lukason ti komfortku nabízel! Na BSG zapomen.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.