Luk00 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Zdravím, měl bych dotaz. Nedávno jsem zjistil, že nefunguje 4x4 na mé koktě. Zkontroloval jsem pojistku na pozici 31 (5A) a ejhle, byla prasklá. Provedl sem výměnu a chtěl jsem vyrazit testovat. Po nastartování OK, ale jakmile jsem se rozjel a zatočil, začalo se od zadu ( od haldexu ) ozývat takové tupé kovové drnčení ( jako kdybych drhnul kolem o obrubník ). Jakmile jsem narovnal volant a jel rovně, rachot utichl, hned v další zatáčce se to ozvalo znovu a pak utichlo. Zkontroloval jsem pojistku, která byla samozřejmě opět prasklá. Může někdo poradit, co by tam mohlo být špatně, že praská pojistka ? On i ten zvuk nebyl vůbec normální. P.S. - Cca před půl rokem byl celý difr + haldex a náplně měněn z důvodu, že předchozí difr šel do věčných lovišť. Obávám se, že daný technik mě odpálkuje, protože nemám fakturu Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk00 Vloženo 19. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Nikdo neví, nebo nemá podobné zkušenosti ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Pojistku může vyhazovat i nějaký prošoupaný kabel. To drhnutí nebyly to zvuky jakoby zasáhla stabilizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk00 Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Difr s haldexem byl měněn cca před 5-ti měsíci, tudíž předpokládám, že kabeláž k haldexu by měla být ok ( když jsem testoval praskání pojistky, bylo naprosté sucho ). Co se týče stabilizace, i k tomu zvuku by se to dalo přirovnat. Problém je, že v mé 4x4 stabilizace není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Shnilá kabeláž to může být,docela častý problém,né prošoupaná.Není to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk00 Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 @Cosby - Předpokládám, že když nemám prostory, sám shnilou kabeláž nezkontroluju, takže opět technik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk00 Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Ok ok, ale stejně mně do toho nehraje ten zvuk, co šel zezadu a následné prasknutí pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.pokec Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 zdarec , mám podobný problém , akorád mě vždy v zatáčce začne brzdit to pomalejší kolo . Se chci jen zeptat jestli už to máš spravené nebo ztebe taky jen tahaj peníze a nanic nepřišly. mě už tahle sranda stála 20 tisíc a nikdo neví co tomu je ani se stím nikdo nesetkal .ted jezdím bez pojistky ale nechat to tak nehci protože proto jsem si to auto pořídil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazi.vm Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Zdravím mám stejný problém už řeším půl roku výměna čerpadla oleje jednotka poslána do Německa opraveno kde mi bylo řečeno že byla spálená z důvodu stálého připnutí dělá to neco v elektronice ale není možné zjistit co vše bylo přoměřeno vse ok teď už je poslední varianta výměna ABS jednotky která není možná sehnat nová cca 34 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.