Publikováno Červen 11, 201510 r Zdravím, měl bych dotaz. Nedávno jsem zjistil, že nefunguje 4x4 na mé koktě. Zkontroloval jsem pojistku na pozici 31 (5A) a ejhle, byla prasklá. Provedl sem výměnu a chtěl jsem vyrazit testovat. Po nastartování OK, ale jakmile jsem se rozjel a zatočil, začalo se od zadu ( od haldexu ) ozývat takové tupé kovové drnčení ( jako kdybych drhnul kolem o obrubník ). Jakmile jsem narovnal volant a jel rovně, rachot utichl, hned v další zatáčce se to ozvalo znovu a pak utichlo. Zkontroloval jsem pojistku, která byla samozřejmě opět prasklá. Může někdo poradit, co by tam mohlo být špatně, že praská pojistka ? On i ten zvuk nebyl vůbec normální. P.S. - Cca před půl rokem byl celý difr + haldex a náplně měněn z důvodu, že předchozí difr šel do věčných lovišť. Obávám se, že daný technik mě odpálkuje, protože nemám fakturu Díky
Červen 20, 201510 r Pojistku může vyhazovat i nějaký prošoupaný kabel. To drhnutí nebyly to zvuky jakoby zasáhla stabilizace?
Červen 22, 201510 r Autor Difr s haldexem byl měněn cca před 5-ti měsíci, tudíž předpokládám, že kabeláž k haldexu by měla být ok ( když jsem testoval praskání pojistky, bylo naprosté sucho ). Co se týče stabilizace, i k tomu zvuku by se to dalo přirovnat. Problém je, že v mé 4x4 stabilizace není :-)
Červen 22, 201510 r Autor @Cosby - Předpokládám, že když nemám prostory, sám shnilou kabeláž nezkontroluju, takže opět technik ?
Červen 22, 201510 r Autor Ok ok, ale stejně mně do toho nehraje ten zvuk, co šel zezadu a následné prasknutí pojistky
Říjen 31, 20168 r zdarec , mám podobný problém , akorád mě vždy v zatáčce začne brzdit to pomalejší kolo . Se chci jen zeptat jestli už to máš spravené nebo ztebe taky jen tahaj peníze a nanic nepřišly. mě už tahle sranda stála 20 tisíc a nikdo neví co tomu je ani se stím nikdo nesetkal .ted jezdím bez pojistky ale nechat to tak nehci protože proto jsem si to auto pořídil .
Říjen 22, 20204 r Zdravím mám stejný problém už řeším půl roku výměna čerpadla oleje jednotka poslána do Německa opraveno kde mi bylo řečeno že byla spálená z důvodu stálého připnutí dělá to neco v elektronice ale není možné zjistit co vše bylo přoměřeno vse ok teď už je poslední varianta výměna ABS jednotky která není možná sehnat nová cca 34 tis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.