Jirka.Mayrich Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ahoj, mám dotaz, dostal jsem zesilovač magnat xcite 560 - viz foto a rád bych si do auta dal nějaký woofer. Mám v Superbu original DX a chci ho tam nechat /líbí se mi vizuálně a chci origo rádnio v autě/. Samozřejmě origo repro vpředu i vzadu. Kudy natáhnout kabely od baterky vím, co ale nevím, je jak se signálem z rádia a repro - poradil by mi někdo, jak to zapojit co nejlépe, aby to rozumně hrálo a o jakém výkonu si mám sehnat woofer? Výhledově bych chtěl vyměnit i reproduktory ve dveřích, ale na to teď nebudou finance, to až v zimě / na jaře. Jde mi o kvalitu hudby, ne o to, aby to řvalo a dunělo jako u kolotočů :-) Díky za zodpovězení dotazů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Toto ti ale SUB nenakrmí, navíc pokud ti jde o kvalitu zvuku, Magnat nemá zrovna dobrou pověst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Nerozumím, jak mi to subwoofer nenakrmí ... neutáhne? nejde na to připojit? Mohl bys být prosím konkrétnější? Tak dostal sem ho gratis, proto bych ho chtěl použít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jo, neutáhne ho. Ten zesilovač dáva cca 70W na kanál, zmůstkováním dá 170W RMS, to je na SUB ale málo. Ty úplně základní suby potřebují kolem 300W RMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Aha, takže když woofer, tak nějakej úplně slabej, nebo ho použít jen na reproduktory? Našly by se nějaké s rozumnou cenou a dobrým výkonem oproti standardtním co se dávají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ten zes bud vyhod, nebo ho pouzij jenom na repraky. Sub si kup pak bud rovnou aktivni (ma v sobe uz zesik) nebo kup zes zvlast a sub zvlast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 OK a doporucis mi nejake repro na tento sub do dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Zástavbu do Supa jsem neřešil, tady ti určitě něco doporučí SUP1. Nebo se mrkni na AHC do bazaru, dá se tam koupit dobrá muzika za směšné peníze - http://www.autohificlub.cz/forum/7-bazar-autohifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Začal bych spíše jinak. Pokud chceš zachovat DX, tak začni u repro ve dveřích a pak teprve eventuelně nějaký sub Nějaké rady ohledně výměny repro jsem tu už psal, i nějaké inspirace k zakoupení v ostatních sekcích Autohifi Ten Magnat by měl ještě něco dát, je to poctivé železo, ale na sub se nehodí., resp. může být, ale nic velkého Pokud ale vyloženě toužíš po basáku, tak jednoduše zapoj na repro v zadních dveřích toto: http://www.conrad.cz/adapter-high-low-level-sinuslive-hl-406.k379106, natáhni napájecí kabely z akumulátoru do zesíku, z měniče v kufru si vytáhni budící napětí zesíku REM (sepne po zapnutí radia) a hotovo. Velice rychlá montáž a není co zkazit Sub k tomuto zesíku max 150W RMS. Zapojit do můstku na dva kanály. Zbylé dva kanály můžeš použít na zesílení předních dveří Nečekej ale zázraky Editováno: 13. Červen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) OK super, takže repro v předních dveřích vyměnit za kvalitnější a napojit na zesík, zadní repro nechat a napojit ten adaptér (jeden na oboje zadní repra? Napojit někde za rádiem? co přesně to udělá?). Do kufru subwoofer a zmůstkovat. Tak by to šlo. Nechci žádný kolotoče, spíš trošku vylepšit hudbu co tam je s rozumnými náklady, když už mám ten zesík. Díky za informaci! Editováno: 14. Červen 2015, autor: Jirka.Mayrich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Zní to rozumně, dej pak vědět výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 A tenhle adapter jeden na oboje zadni repro? http://www.conrad.cz/adapter-high-low-level-sinuslive-hl-406.k379106 nainstalovat za radio na vystup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Ano, levý a pravý (=2+2 kabely) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.