Publikováno Červen 17, 201510 r Zdravim. Dneska sem sedl do auta otocim klickem. A pocitac mi hlasi ze mam praskle uplne vsechny zarovky. Hlasi to asi dve minuty. Nevíte kde by mohla bejt chyba?diky
Červen 17, 201510 r vypadlá zem nebo plus ke světlům, koukni jestli to není opravdu jen předek nebo zadek... jinak diagnostika hodně pomůže
Červen 17, 201510 r U face O2 standardní problém s BCM jednotkou. Nutné provést update ještě s VASem s vloženým posledním CD od Škodovky. Upraveno Červen 17, 201510 r od ferda25
Červen 17, 201510 r záleží kde jsi, ale určo ti to dá dohromady víc lidí, třeba Ferda na jihu Čech...
Červen 18, 201510 r Zdravím, Měl jsem stejný problém, ale u mě to způsobila vlkost v jednotce BCM (tuším). Odvezl jsem ho do servisu škoda a tam ji vysušili překontrolovali těsnost a od té doby (cca rok) je klid. Ještě se mi to projevovalo tak, že blinkr neblikal, ale svítil. Třeba Vám to pomůže. :-)
Říjen 9, 20159 r U face O2 standardní problém s BCM jednotkou. Nutné provést update ještě s VASem s vloženým posledním CD od Škodovky. Platí to i pro O2 Tour, která je vlastně O2 před FL? Před koupí auta jsem ho nechal prohlédnout v autorizovaném servisu. Podle jejich zjištění prý nesvítila pravá přední žárovka obrysových světel. Svícení kontrolky "Porucha žárovek" jsem tedy přičítal tomuto. Pak ale kontrolka přestala svítit a zmíněná žárovka obrysových světel byla v pořádku. Od té doby kontrolka někdy svítí, jindy ne. A když svítí, někdy svítí všechny externí žárovky (tzn. není důvod pro to, aby kontrolka vlastně svítila), jindy nesvítí žádná žárovka ani v jedné ze zadních skupinových svítilen. Připadá mi, jako když se ta kontrolka rozsvěcí na základě generátoru náhodných čísel, ke kterému ale neznám "klíč". Už nevím, co s tím mám dělat. Řešil jste někdo stejný problém? Předem díky za radu.
Říjen 9, 20159 r Oii tour jsou jen stare plechy a svetla, elektrika je uz jako ve fl autech, tedy i bcm.
Říjen 11, 20159 r Stačí přehrát BCMku a mělo by být vyřešeno...dle tvého popisu nemáš Maxi-Dot, tj. jen dedukuješ zda se to stále týká té jedné a samé žárovky. Bez diagnostiky to nejsi schopen zjistit.
Říjen 23, 20159 r Mě to dělá taky. CCa 8 startů z 10 mi začne hlásit maxidot popraskané různé žárovky. Takže BCM jednotka jo? Tak to řeknu v servisu až pojedu v půlce listopadu na servisku.
Říjen 27, 20159 r Ano....musíš jim říct, že musí předem vložit flashovací CD a použít ještě starý VAS...
Leden 13, 20169 r Ahoj mam stejny problem o OII face, neprehral by to nikdo v okoli Prahy zapad, Beroun...? Diky
Leden 13, 20169 r A co se v té BCM stane, že začne takto blbnout? SW chyba přece nevznikne zničeho nic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.