tomas89 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Zdravim. Dneska sem sedl do auta otocim klickem. A pocitac mi hlasi ze mam praskle uplne vsechny zarovky. Hlasi to asi dve minuty. Nevíte kde by mohla bejt chyba?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 vypadlá zem nebo plus ke světlům, koukni jestli to není opravdu jen předek nebo zadek... jinak diagnostika hodně pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Hlasi cele auto i spz. A kde najdu to plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) U face O2 standardní problém s BCM jednotkou. Nutné provést update ještě s VASem s vloženým posledním CD od Škodovky. Editováno: 17. Červen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Takze do autorizaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 záleží kde jsi, ale určo ti to dá dohromady víc lidí, třeba Ferda na jihu Čech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Jsem ze severu usti nad labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRB Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Zdravím, Měl jsem stejný problém, ale u mě to způsobila vlkost v jednotce BCM (tuším). Odvezl jsem ho do servisu škoda a tam ji vysušili překontrolovali těsnost a od té doby (cca rok) je klid. Ještě se mi to projevovalo tak, že blinkr neblikal, ale svítil. Třeba Vám to pomůže. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 V 17. 6. 2015 na 17:53, ferda25 napsal: U face O2 standardní problém s BCM jednotkou. Nutné provést update ještě s VASem s vloženým posledním CD od Škodovky. Platí to i pro O2 Tour, která je vlastně O2 před FL? Před koupí auta jsem ho nechal prohlédnout v autorizovaném servisu. Podle jejich zjištění prý nesvítila pravá přední žárovka obrysových světel. Svícení kontrolky "Porucha žárovek" jsem tedy přičítal tomuto. Pak ale kontrolka přestala svítit a zmíněná žárovka obrysových světel byla v pořádku. Od té doby kontrolka někdy svítí, jindy ne. A když svítí, někdy svítí všechny externí žárovky (tzn. není důvod pro to, aby kontrolka vlastně svítila), jindy nesvítí žádná žárovka ani v jedné ze zadních skupinových svítilen. Připadá mi, jako když se ta kontrolka rozsvěcí na základě generátoru náhodných čísel, ke kterému ale neznám "klíč". Už nevím, co s tím mám dělat. Řešil jste někdo stejný problém? Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Oii tour jsou jen stare plechy a svetla, elektrika je uz jako ve fl autech, tedy i bcm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Stačí přehrát BCMku a mělo by být vyřešeno...dle tvého popisu nemáš Maxi-Dot, tj. jen dedukuješ zda se to stále týká té jedné a samé žárovky. Bez diagnostiky to nejsi schopen zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
il-capo Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Mě to dělá taky. CCa 8 startů z 10 mi začne hlásit maxidot popraskané různé žárovky. Takže BCM jednotka jo? Tak to řeknu v servisu až pojedu v půlce listopadu na servisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Ano....musíš jim říct, že musí předem vložit flashovací CD a použít ještě starý VAS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soda Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ahoj mam stejny problem o OII face, neprehral by to nikdo v okoli Prahy zapad, Beroun...? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 A co se v té BCM stane, že začne takto blbnout? SW chyba přece nevznikne zničeho nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Není problém u mě přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.