Glose Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) Zdravím a tedy i se omlouvám,zdali základám duplicitní téma,ale s tímto tady jsem se nikde nesetkal.A jsem celkem bezradný a tedy už nevím co bych zkusil udělat,či vymyslet,aby to bylo v pořádku.Jsem tedy nevím jestli štastný,či neštastný majitel vozu ŠKODA OCTAVIA SCOUT II...Což je asi v tomto směru i jedno.O co se mi,ale jedná...Když se vozidlo zahřeje a tedy chci akcerelovat,tak škubne,jako by došlo k přerušení dávky paliva,či opravdu nevím co by to mohlo způsobovat.Byl jsem několikrát na diagnostice a vše v pořádku a bez závad.Tak jsem tedy po doti velké konzultaci a tedy i přihlížení zde na foréch ,kde tedy byly podobné projevy,tak mi bylo sděleno v servise,že by to viděli na vstřikovače,čo kabeláž ke vstřikům.Takže jsem tedy volil cestu nejmenšího odporu a tedy i co nejnižších nákladu,abych neměnil s takovou postupně veškeré prvky součástí motoru.Tedy po výměně,jsem tedy najel zhruba 100km,ale již závada se nadále vykystovala,takže jsem i když nerad,tedy si řekl,že zkusím tedy nechat v servise nechat vyjmout vstřikovací trysky a tedy poslad na diagnostiku,aby se tedy otestovaly a tedy potom mi byla podáná nějaká zpráva...A tedy jsem i doufal,že to bude příčinou škubání,takže mi tedy bylo sděleno odborníky z BOSCH servisu,že jedna tryska je tedy úplně po smrti a ty tři mají horší startovací dávku,tak jsem tedy si oddechl a řekl,že to tím pádem celé spočívalo v tom...Dneska jsem tedy trysky nechal namontovat a provedli jsme zkušební jízdu,tak jsem tedy žádnou změnu po výměně trysek nezpozoroval a navíc škubání se již stále vyskytuje,takže vyhozeno mraky peněz a tedy uděláno něco,co tedy není vůbec viditelné a hlavně ani příčinou škubání.Mohu tedy poprosit Vás o nějakou odbornou pomoc v této věci.Tedy krom,ze soufalství zbavení,či zhození ze srázu.Předem moc všem děkuji... Editováno: 18. Červen 2015, autor: Glose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don-pablo Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 zdravím, jak tak čtu, tak zjišťuji, že máme úplně totožný problém. To samé auto, ty samé projevy, do dnešního dne jsem ještě neřpišel na možnou příčinu. Nejhorší, že můj známý má taky tento problém. Takže kdybys náhodou na něco přišel, budu rád za každý možný nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štamprla Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Mám to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skapi Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Ahoj, melo by stacit vymenit olej a filtr v Haldexu a je po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Myslis že je to olejem jo? Mne to dělá to samé vyměnil jsem palivový filt a pořad stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skapi Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Ahoj, delalo mi to same... Haldex je velice nachylny na olej... A ono to skubani nedela motor, ale tim ze se zapina a vypina 4x4.... Editováno: 3. leden 2016, autor: Skapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Já mam bkd 2.0 ale 4x4 nemám to se mění olej a filt jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Takže to asi u mne neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 @glose doporučuji 2.0 TDI BMM prodat, je to šílenej motor. Nebo si sežen nějakej jinej funkční motor, vyjde tě to levněji. Těžko říct co ti škube, v jakých otáčkách? Třeba to může být dvouhmota + klika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak šílenej motor... kromě DPF a vstřiků na 1 šroub to zas tak strašný není, BMN je na tom hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki1255 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Mam neco podobneho.. 2,0 TDI scout v man. prevodovce. Dela mi to snad od zacatku, takze nejakych 233t. km. Ale specialne po prerazeni/podrazeni na druhy prevodovy stupen, vyjimecne pri prerazeni na trojku a pridani plynu. Ale dela to nepravidelne, za boha nemohu prijit na to za jakych okolnosti to dela. Ale vzdy po beznem servisu si to da na par t.km pokoj Spis me ted znepokojuje jine klapani na vsech prevodovych stupnich vyjma 1. Tlacim to na 4 prevodovy stupen , 60kmh, pustim pedal, auto tlaci setrvacnost popripade pomalu zpomaluje, tak se dotknu plynu, a ozve se cvaknuti od mototru a to cvaknuti je citit i na plynovem pedalu.. Dela to i u jinych prevodovych stupnich, pri ruznych prevodovych stupnich, ruznych otackach a rychlostech. Nebo jsem hold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seib Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Toto robilo mne na 2.0 tdi predokolke iba ked bolo pod nulou, neprisiel som na to co tomu bolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glose Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Nedalo mi to a udělal jsem celkovou g.o.motoru a mám po všem,ale těžko říct,co to dělalo,jelikož jsem vyměnil od Turba,až po pístní kruhy úplně vše...Zkratka zůstal jenom obal motoru a hlavy původní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 153624 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 (editace) Chlapi mám podobný problém ale stím ze když na 6 rychlost (děla to pouze na 6) zatizim motor to tak ze jedu 80km a 1500 otáček a plyn na max , jakmile zabere Turbo tak po asi 2 vteřinách motor par krát zaskube a jede zas stejně. Když jedu plynule tak nic nejde poznat vše OK mám oll 103kw nacipovane na 128kw a najeto 280000km. Díky za radu. Editováno: 2. leden 2017, autor: petr 153624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.