Přejít na obsah

luki1255

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

852 zobrazení profilu

Oznámení luki1255

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, nezkoušel jste někdo sám instalovat construct na Octavii FL s DSG? Nevím jestli nemám špatný kus ale podle mě tam nikam nejde dát. Mám dil DVC 600 003. Rv. Octavie je 4/2012 a údajně by to tam mělo jít. Mě se zdá, že se tam plete vývod pro ofuky vzadu ve středovém tunelu. Ani není vidět, kam by měl hrot z constructu zajizdet a blokovat dsg v poloze P.
  2. Tož já mám scouta 12/2007 v naftě, najeto přes 263tkm k dnešnímu dni, a ještě RS octavii s automatem 5/2013 s 163tkm a žádný velký servis. Auta vždy přebírána s nějakýma 20km na tachometru jako nová od škodovky a auta chodí na běžnou servisní prohlídku každých 25tkm (fakt nejsem úchyl abych měnil olej a filtry každých 10tkm - teda teď u těch nových benzínových motorů bych to asi dělal ale to se mě zatím netýká) do servisu škodovky. U nás do toho liji jedině effectu nebo vervu. Oběma auty jezdíme na dovolené po Evropě a to tam liji co se dá. RS spíš pro západní země a scout na východ. Ale i scoutem mam sjeté Portugalsko. Ono narazit na kvalitní naftu v takové Albánii, Makedonii. Všechno krásně šlape, původní spojka, DPF, haldex krásně funguje, necuká. Výměna jen brzd a tlumičů. Scoutem na cca 7000 tis od začátku jara dle palubáku dlouhodobá spotřeba 6,2 na sto. A to se nesnažím jezdit na spotřebu. Počítám si o nájezd km vs litry vs cena paliva a tam mi vychází průměr 7 litrů na sto.
  3. Mam neco podobneho.. 2,0 TDI scout v man. prevodovce. Dela mi to snad od zacatku, takze nejakych 233t. km. Ale specialne po prerazeni/podrazeni na druhy prevodovy stupen, vyjimecne pri prerazeni na trojku a pridani plynu. Ale dela to nepravidelne, za boha nemohu prijit na to za jakych okolnosti to dela. Ale vzdy po beznem servisu si to da na par t.km pokoj Spis me ted znepokojuje jine klapani na vsech prevodovych stupnich vyjma 1. Tlacim to na 4 prevodovy stupen , 60kmh, pustim pedal, auto tlaci setrvacnost popripade pomalu zpomaluje, tak se dotknu plynu, a ozve se cvaknuti od mototru a to cvaknuti je citit i na plynovem pedalu.. Dela to i u jinych prevodovych stupnich, pri ruznych prevodovych stupnich, ruznych otackach a rychlostech. Nebo jsem hold
  4. Ahoj, nevite jaky je nejnovejsi firmware pro columbuse HW: H52, SW: 2844, popripade jake nejnovejsi mapy tam pujdou?
  5. Díky za odpovedi. Zkusím stahnout a prehrat SW. Popripade nevite o nekom kdo si s tím umí hrat? a je z Prahy ci nekde okolo?
  6. Zdarvím hoši, možná se to tu už někde řešilo ale asi špatně hledám.. Mám problém s columbusem před FL. Do teď šlapal dobře, jenže dneska, mi nechtěl načíst SD kartu a po zmáčknutí 2x média se objevila hláška, že čte DVD/CD ať vydržím, nebo tak něco (žádné CD/DVD jsem tam nevkládal) a ani po 10 minutách, však ta hláška nezmizela. Tak jsem tam vložil CD a vše bylo OK. Jenže po chvilce to udělal znovu a pořád neviděl SD. Tak jsem ho ''trojhmatem'' restartoval a tady se mi stal z columbuse definitivní pacient. Neustále nabíhá ta zelená obrazovka s logem welcome on board navigation a stále se to samo restartí pořád do kola. A dělá to stále a stále. Když vytáhnu klíček, tak už nenabíhá obrazovka ale je slyšet, jak asi spouští větráček a bzučí v něm, po cca 10 vteřinách se vypnu a za vteřinu zase naskočí ale obrazovka je černá. Očekávám, že do rána budu bez baterky, nevíte co s tím? Fakt do dnešního dopoledne to běhalo jak mělo. Díky za rady a omlouvám se, jestli se opakuji.
  7. Panove, asi polozim blbou otazku a mozna jste blbejsi odpovedi ale zvolil jsem si na predek pro scouta Zimmermann Sport a keramicek brzdicky od ATE a na zadek klasiku Zimmermann a ma otazka zni: maji se brzdy nejak zajizdet? Nekdo rika ano, nekdo rika ze to nema smysl. Priklanim se k te verzi, ze kdyz si koupim nove auto, tak ty brzdy preci take nezajizdim.. Nebo bych snad mel? A jak?
×
×
  • Vytvořit nový...