Daboro Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Máte někdo zkušenosti s pružinami 5Q0511121AD, které jsou určené přímo na originál zástavbu LPG? Mám Škodu Octavia 1,6 MPI liftback. Jaké máte zkušenosti? Mám tam originální, což v reálu znamená spadlý zadek o cca 4cm. Editováno: 25. Červen 2015, autor: Daboro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) tak s takovým označením pružin jsem se u OII nesetkal Editováno: 24. Červen 2015, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek - porušuješ tím pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daboro Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 A jaké tam byste tam dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 napiš uživateli mirek2007, ten loni před dovčou v Bulharsku dával nové pružiny a má LPG. Možná ti neodpoví úplně hned, páč i letos je zrovna v BG, ale určo ti řekne co tam dával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Kuva o 4cm dole,kolik ga nadrz na lpg vazi to kdyz nalozis jeste kufr, tak to musi vypadat jak nalozena dacia za totace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 tak samotná nádrž není až taková tragédie, ale když jí pak narveš plnou plynem, tak už to sice znát je, ale dáčka to rozhodně není. Spíše jde o to že se ty péra časem unaví, pod tou neustálou zátěží za zadní nápravou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daboro Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 počítam, že to má tak 55 kg. Problém, ale je, že nádrž je hodně vzadu (místo rezervy). Takže to táhne zadek dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 A kolik se tama vejde plynu? Aspon 50 kg ze to lehne o 4cm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Byls rychlejsi tkhle me snad sedne s plnym kufrem,rakvi a s drzakem kol na kouli s dvema kolama Editováno: 24. Červen 2015, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daboro Vloženo 24. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 vejde se tam 45 litrů a toroidní nádrž jak jsem se díval má přibližně 25 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 no a propan i butan mají hustotu v kapalné fázi něco přes 500kg/m3, což je tedy něco přes půl kila na litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 vejde se tam 45 litrů a toroidní nádrž jak jsem se díval má přibližně 25 kg já osobně jsem dával tvrdší na celé auto.předkem jsem při sjedu chytal spodkem,naložené to bylo v zadu také dole.unavené pružiny teda nebyli ani náhodou jaké tam máš v současné době pružiny?označení pružin na OII jsou 1K05.....nikoli 5Q0511121AD, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daboro Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 já osobně jsem dával tvrdší na celé auto.předkem jsem při sjedu chytal spodkem,naložené to bylo v zadu také dole.unavené pružiny teda nebyli ani náhodou jaké tam máš v současné době pružiny?označení pružin na OII jsou 1K05.....nikoli 5Q0511121AD, V předu je to jenom o 1 cm dole. Aktuálně tam mám 1K0511115BD. A jaké tam máte vy? Máte liftback s LPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 ne mám jinou značku vozidla.je možné,když máš předek dole a dáš do zadu silnější pružiny bude to nakopnuté.jinak stejný problém se tu řeší pořád,stačí pohledat ve starších příspěvcích.-http://forum.skodahome.cz/topic/121383-pru%C5%BEiny-t%C4%9B%C5%BEk%C3%BD-v%C3%BDkon/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Já jsem pro 1.6 MPI liftback zvolil dozadu pružiny 1K0511115DJ, nemam sice LPG, ale od častýho převážení těžkých věcí v kufru mi zadek klesnul o 2cm pod normál i při nezatíženém autě. Víc info a fotky ve výše zmíněném příspěvku od adbai. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.