Jump to content

Pružiny pro O2 s LPG

Daboro

Recommended Posts

Máte někdo  zkušenosti s pružinami 5Q0511121AD, které jsou určené přímo na originál zástavbu LPG? Mám Škodu Octavia 1,6 MPI liftback. Jaké máte zkušenosti? Mám tam originální, což v reálu znamená spadlý zadek o cca 4cm.

Edited by Daboro

tak samotná nádrž není až taková tragédie, ale když jí pak narveš plnou plynem, tak už to sice znát je, ale dáčka to rozhodně není. Spíše jde o to že se ty péra časem unaví, pod tou neustálou zátěží za zadní nápravou

• Pozitivní 1

vejde se tam 45 litrů a toroidní nádrž jak jsem se díval má přibližně 25 kg

já osobně jsem dával tvrdší na celé auto.předkem jsem při sjedu chytal spodkem,naložené to bylo v zadu také dole.unavené pružiny teda nebyli ani náhodou :kol-28: jaké tam máš v současné době pružiny?označení pružin na OII jsou 1K05.....nikoli 5Q0511121AD,

já osobně jsem dával tvrdší na celé auto.předkem jsem při sjedu chytal spodkem,naložené to bylo v zadu také dole.unavené pružiny teda nebyli ani náhodou :kol-28: jaké tam máš v současné době pružiny?označení pružin na OII jsou 1K05.....nikoli 5Q0511121AD,

V předu je to jenom o 1 cm dole. Aktuálně tam mám 1K0511115BD. A jaké tam máte vy? Máte liftback s LPG?

• 5 weeks later...

Já jsem pro 1.6 MPI liftback zvolil dozadu pružiny 1K0511115DJ, nemam sice LPG, ale od častýho převážení těžkých věcí v kufru mi zadek klesnul o 2cm pod normál i při nezatíženém autě. Víc info a fotky ve výše zmíněném příspěvku od adbai.