mkaba Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Najeto 3000km a už mám zřejmě první problém, ach jo...ráno mě začalo něco hodně rezonovat až skoro praskat pod motorem, asi něco ve výfuku. Slyšet to jde jenom když živěji vyrazím na jedničku nebo to trochu prošlápnu na volnoběh. A protože každý ráno od baráku vyrážím do kopce tak si toho pokaždé všimnu. Je to docela nepříjemný, přijde mě jako by byla nějaká přepážka ve výfuku uvolněná a dělala neplechu nebo něco rezonovalo na výfuku, svodech či katalyzátoru. Určitě to jde slyšet spod motoru. Jenomže jak se to do pár minut ohřeje tak je klid. V podstatě stačí přejet dvě křižovatky cca 500m a je to ok. Stačí ale auto odstavit na 2 hoďky a už to jde zase trochu slyšet, záleží jak bylo předtím zahřáté. Koukal jsem pod auto a nic viditelně uvolněného není. Třeba se něco musí jenom podat, protože je divný, že to dělá pouze chvíli po nastartování studeného motoru a né pořád, ale nemám z toho dobrej pocit. Servis mě asi nemine, ale nemá někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 mkaba,teba to asi neminie nikdy :/ pri aute z 3 000 km nieje čo riešiť smer servis-reklamacia je to v zarkue nieje sa coho bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Celkově ten výfuk zní divně, na volnoběh si to tak nějak divně bublá a při vytočení otáček na volnoběh to i zatepla trochu rezonuje. Nevím, zda je tohle u atmosféry normální, ale dělá to od začátku. Každopádně to praskání a drnčení u studeného motoru, kterého jsem si všimnul až teď, je zřejmě špatně. A přijde mě, že se to děje spíš uvnitř výfuku někde za katem a né na povrchu, protože to by to asi i prdělo. Radši se objednám do servisu, možná na mě budou koukat až mě zase uvidí, ale něchci někde zústat viset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 tak co, už jsi něco vyřešil??? všiml jsem si, že mi to taky občas drnčí když to vytočím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ještě jsem v servisu nebyl, protože furt někde lítám, ale do konce července bych to chtěl vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 dej pak vědět, za tři týdny jdu na servis, tak bych chtěl být připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Takže závada nezjištěna. Rezonanci výfuku pod motorem v servisu sice zaregistrovali, ale přisoudili to k funkci zahřívání katalyzátoru. Garanční mě ukázal i nějaké TPI kde je to u modelu 2014 zmíněno. Každopádně si to natočili a zadali prej do systému. Docela by mě zajímalo jestli vám to tak taky dělá, nebo jsem zase jen výjimka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Mi to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Tak o rezonanci taky nic nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Taky o tom nic nevim a ani nepostrehl. Vlozim klic pootocim a uz hraje radio tak nic neslysim. Potichu nejezdim a ani neminim hledat a poslouchat nejake pazvuky. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.