Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute,

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, co je to handsfree sada typu parrot? Chci si koupit bluetooth handsfree do Roomsteru s rádiem Blues, ale nevím, na co všechno se koukat a podle čeho vybírat. Nějaké doporučení?

Čekám od toho to, že zvuk rádia se sám ztlumí při hovoru a půjde zvuk z rádia, hlasitost se bude dát nastavit v rádiu a perfektń by i bylo, aby se přes to dalap přehrávat hudba.

Za jakékoliv info díky

P.S.: vím, že je tu vlákno o dodatečné montáži, ale myslím, že můj dotaz tam nepatří. Pokud ano, tak se omlouvám...

Vloženo

Parrot je krám ktorý sa pripevňuje na palubnú dosku.
Zožeň si radšej originálnu BT sadu a niekoho kto ti to namontuje aj s kábelážou a mikrofónom. Potom ti to bude fungovať presne tak ako píšeš, vrátane zobrazovania na Maxidote a ovládania z volantu (ak ich máš). Kvalitná montáž je u F2/R robota asi na 2 hodiny a za komplet počítaj s cenou okolo 200 €.
Druhá možnosť je, že si zoženieš rovno navigáciou Amundsen+ aj so zabudovaným BT modulom. V takom prípade potrebuješ zapojiť iba mikrofón a nakódovať to.

Vloženo

Originál ksem zkoušel sehnat a moc se mi nedařilo nic sehnat (krom autorizovanýho servisu, kde to je zas pekelně drahý).

Tu HF na clonu, nomnivim. Moc se mimto nezdá:-/ co máš za model? Pošli název.

Vloženo

používam toto k plnej spokojnosti http://www.parrot.sk/blade/c/29/parrot-ck3100-lcd-popis-produktu.html , je tam aj návod na montáž v pdf (aj do roomsteru).

Aby si nemusel hladať http://handsfree.heureka.cz/parrot-ck-3100/ .

A keď chceš niečo lacné tak sem tam je v ponuke toto http://www.lidl.de/de/silvercrest-freisprechanlage-bluetooth-3-0/p194976 , ale u týchto je všeobecne problém s tým stíšením rádia.

Vloženo

Ahoj,já používám Parrot MKI 9200 koupený na bazaru jako nový nerozbalený za 3000Kč, což se dá. Umí komunikovat v češtině, to znamená hlasové ovládání je bezproblémové. Kvalita hovoru je výborná, na druhé straně si taky nikdo nestěžuje. Při hovoru ztlumí rádio. Disponuje USB vstupem, dá se připojit flash disk s mp3 soubory. Kvalita přehrávání mě zklamala. Pár fotek...

post-86225-0-56116600-1435400217_thumb.j

post-86225-0-95764500-1435400224_thumb.j

post-86225-0-90102500-1435400234_thumb.j

post-86225-0-24986400-1435400242_thumb.j

post-86225-0-78588900-1435400286_thumb.j

Vloženo

Jakubo,samozřejmě to není na nějaké velké používání,spíš jen na občasné přijímání hovorů.Mám ovládání rádia na volantu,takže ztlumit hlasitost není problém.Mě se u těch Parrotů nelíbí ovladač,musíš ho někam lepit,tohle cvakneš na clonu a je,tlačítko pro příjem je velké asi 2*2 cm a dost vystouplé,není problém ovládat po hmatu.Nabité vydrží při občasném použití i měsíc.

Vloženo

Pánové, dík za odkazy a fotky.

Mě jde právě o zvuk. Teď mám telefon vždy v držáku a v případě hovoru to dám na hlasitý odposlech. Není to nejhorší, ale nic super. Ten ovladač by mě nevadil. Někam bych ho asi zašil. Bojím se, že z těch malejch clonovejch hf sad to bude stejný zvuk jak z toho telefonu a navíc bych stejně pořád musel stahovat to rádio.

Přečtu si víc o těch sadách z těch kodkazů.

Každopádně díky za rady;)

Vloženo (editace)

Neviem ako si zadobre s angličtinou ale pre predstavu ako to cca funguje Ti možno poslúži aj toto video .

Samozrejme že to dokáže aj "mluvit" (osobne mám nastavenú češtinu) )  :kol-28:  

Editováno: , autor: beno0001

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...