Huky88 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ahoj mam takovy problem na Citigo dnes se mi zapnul vetrak chladice kdyz jsem dlouho stal nastartovany a uz se nevypnul ani po vyndani klicku porad bezi i kdyz auto uz vychladlo musel jsem odpojit baterku abych ji nevybil.Napojil jsem to na Vag a zadne chyby to neukazuje,kdyz pustim klimu tak chladi a pusti to i druhy vetrak ale ten hlavni se proste nevypne.Nenapada Vas na co se podivat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jchv Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Že by čidlo na chladiči???? Zkus ho proměřit a uvidíš, ale vypadá, že je trvale seplé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huky88 Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Kouknu na to cidlo ale je zajimavy ze kdyz vytahnu pojistky co maji byt na ventilator chladice tak stejne bezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Tak to asi taháš jinou pojistku. A nemá náhodou ventilátor takový ty tavný plechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jchv Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 To možná má, ale ventilátor topení, chlazení...Když vytáhneš pojistku, neměl by se točit, pokud není nikde třeba přikostřenej....měřil jsi to čislo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 (editace) a když má klimu, má tam to čidlo? také mně není jasné jakou pojistku tahá, protože ŘJ ventilátoru je napojená minimálně na dvě, ale spíš tři pojistky - stěžejní je podle mě ta nejsilnější Editováno: 29. Červen 2015, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huky88 Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Ahoj vyndaval jsem pojistku 1 a 31 i obe najednou a porad to jelo.Cidlo jsem zatim nenasel a relatko taky ne tak se dneska chystam to cele odstrojit a snad neco najdu kde je chyba.Nevim jestli je to cidlo stejny ale teplotu kterou mi to ukazuje tak ta funguje normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 čidlo bývá na chladiči (postraně), ale já mám pocit, že Citigo s klimou ho zrovna nemá (na rozdíl od ostatních škodovek) a ŘJ dochlazování bere informace o teplotě z ŘJ motoru - ale fakt bez záruky. Nevím, jak to má konkrétně Citigo, ale ta hlavní pojistka k ventilátoru vypadá nějak takto: http://www.nahradnidily-skoda.cz/images_zbozi/14319_1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huky88 Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Tak vetrak se kone ne vypnul po odpojeni a znovu zapojeni rj vetraku tak snad to vydrzi a nezapne se zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.