Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj mam takovy problem na Citigo dnes se mi zapnul vetrak chladice kdyz jsem dlouho stal nastartovany a uz se nevypnul ani po vyndani klicku porad bezi i kdyz auto uz vychladlo musel jsem odpojit baterku abych ji nevybil.Napojil jsem to na Vag a zadne chyby to neukazuje,kdyz pustim klimu tak chladi a pusti to i druhy vetrak ale ten hlavni se proste nevypne.Nenapada Vas na co se podivat? Diky

Že by čidlo na chladiči????

Zkus ho proměřit a uvidíš, ale vypadá, že je trvale seplé.

• Autor

Kouknu na to cidlo ale je zajimavy ze kdyz vytahnu pojistky co maji byt na ventilator chladice tak stejne bezi

Tak to asi taháš jinou pojistku. A nemá náhodou ventilátor takový ty tavný plechy?

To možná má, ale ventilátor topení, chlazení...
Když vytáhneš pojistku, neměl by se točit, pokud není nikde třeba přikostřenej....měřil jsi to čislo??

a když má klimu, má tam to čidlo? také mně není jasné jakou pojistku tahá, protože ŘJ ventilátoru je napojená minimálně na dvě, ale spíš tři pojistky - stěžejní je podle mě ta nejsilnější

Upraveno od Wittmann

• Autor

Ahoj vyndaval jsem pojistku 1 a 31 i obe najednou a porad to jelo.Cidlo jsem zatim nenasel a relatko taky ne tak se dneska chystam to cele odstrojit a snad neco najdu kde je chyba.Nevim jestli je to cidlo stejny ale teplotu kterou mi to ukazuje tak ta funguje normalne

čidlo bývá na chladiči (postraně), ale já mám pocit, že Citigo s klimou ho zrovna nemá (na rozdíl od ostatních škodovek) a ŘJ dochlazování bere informace o teplotě z ŘJ motoru - ale fakt bez záruky. Nevím, jak to má konkrétně Citigo, ale ta hlavní pojistka k ventilátoru vypadá nějak takto: http://www.nahradnidily-skoda.cz/images_zbozi/14319_1.jpg

• Autor

Tak vetrak se kone ne vypnul po odpojeni a znovu zapojeni rj vetraku tak snad to vydrzi a nezapne se zase :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.