Publikováno Červen 27, 201510 r Ahoj mam takovy problem na Citigo dnes se mi zapnul vetrak chladice kdyz jsem dlouho stal nastartovany a uz se nevypnul ani po vyndani klicku porad bezi i kdyz auto uz vychladlo musel jsem odpojit baterku abych ji nevybil.Napojil jsem to na Vag a zadne chyby to neukazuje,kdyz pustim klimu tak chladi a pusti to i druhy vetrak ale ten hlavni se proste nevypne.Nenapada Vas na co se podivat? Diky
Červen 28, 201510 r Že by čidlo na chladiči???? Zkus ho proměřit a uvidíš, ale vypadá, že je trvale seplé.
Červen 29, 201510 r Autor Kouknu na to cidlo ale je zajimavy ze kdyz vytahnu pojistky co maji byt na ventilator chladice tak stejne bezi
Červen 29, 201510 r Tak to asi taháš jinou pojistku. A nemá náhodou ventilátor takový ty tavný plechy?
Červen 29, 201510 r To možná má, ale ventilátor topení, chlazení...Když vytáhneš pojistku, neměl by se točit, pokud není nikde třeba přikostřenej....měřil jsi to čislo??
Červen 29, 201510 r a když má klimu, má tam to čidlo? také mně není jasné jakou pojistku tahá, protože ŘJ ventilátoru je napojená minimálně na dvě, ale spíš tři pojistky - stěžejní je podle mě ta nejsilnější Upraveno Červen 29, 201510 r od Wittmann
Červenec 1, 201510 r Autor Ahoj vyndaval jsem pojistku 1 a 31 i obe najednou a porad to jelo.Cidlo jsem zatim nenasel a relatko taky ne tak se dneska chystam to cele odstrojit a snad neco najdu kde je chyba.Nevim jestli je to cidlo stejny ale teplotu kterou mi to ukazuje tak ta funguje normalne
Červenec 1, 201510 r čidlo bývá na chladiči (postraně), ale já mám pocit, že Citigo s klimou ho zrovna nemá (na rozdíl od ostatních škodovek) a ŘJ dochlazování bere informace o teplotě z ŘJ motoru - ale fakt bez záruky. Nevím, jak to má konkrétně Citigo, ale ta hlavní pojistka k ventilátoru vypadá nějak takto: http://www.nahradnidily-skoda.cz/images_zbozi/14319_1.jpg
Červenec 1, 201510 r Autor Tak vetrak se kone ne vypnul po odpojeni a znovu zapojeni rj vetraku tak snad to vydrzi a nezapne se zase
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.