Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj mam takovy problem na Citigo dnes se mi zapnul vetrak chladice kdyz jsem dlouho stal nastartovany a uz se nevypnul ani po vyndani klicku porad bezi i kdyz auto uz vychladlo musel jsem odpojit baterku abych ji nevybil.Napojil jsem to na Vag a zadne chyby to neukazuje,kdyz pustim klimu tak chladi a pusti to i druhy vetrak ale ten hlavni se proste nevypne.Nenapada Vas na co se podivat? Diky

Vloženo

To možná má, ale ventilátor topení, chlazení...
Když vytáhneš pojistku, neměl by se točit, pokud není nikde třeba přikostřenej....měřil jsi to čislo??

Vloženo (editace)

a když má klimu, má tam to čidlo? také mně není jasné jakou pojistku tahá, protože ŘJ ventilátoru je napojená minimálně na dvě, ale spíš tři pojistky - stěžejní je podle mě ta nejsilnější

Editováno: , autor: Wittmann
Vloženo

Ahoj vyndaval jsem pojistku 1 a 31 i obe najednou a porad to jelo.Cidlo jsem zatim nenasel a relatko taky ne tak se dneska chystam to cele odstrojit a snad neco najdu kde je chyba.Nevim jestli je to cidlo stejny ale teplotu kterou mi to ukazuje tak ta funguje normalne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...