Kazimir80 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 ...spíš koukám po Passatu za rok/dva. Ten interier je pro mně už prostě neúnosná vizitka, kam má Škoda nakročeno. Pokud po mně chce někdo 700t a víc (nepočítám DPH), tak prostě já mám problém trávit čas v prostoru, kde na mně zpracování řve "šetřili jsme kde to šlo", zatímco do emailu mi chodí od Škody silácké kecy o tom, že Superb je nejlepší auto všech dob a nutně všechny automobilky musí zkrachovat. Nepotřebuju tolik elektroniky, abych pak řešil, že taky 10cm2 kůže nebo látky je pro automobilku "moc drahé". Bohužel i Mazda6 na autosalonu neměla lakované sloupky, jen základní bílý nátěr, sem tam levný koberec, náhradní kolo ani za příplatek, apod. špeky.... BMW5 taky kvalita celkem nuzná. Audi malé a ceny fakt pro nadšence, Volvo též, Francie není můj šálek čaje. Myslim, že jsou věci, které by měly být standardem pro auto vyráběné jako cesťák - společník na dlouhé trasy aspoň po dobu 5 let. Pro nějaké prdlání do obchoďáku a volný čas si můžu nechat starou oktu a hatch. Byt si taky nepořizujete ve sklepě s vojenskejma palandama, že "vždyť to stačí". Pokud chci v autě trávit pár hodin, tak jeto můj druhý "byt". PS: služební Ambiente O3 je celá z plastu, pokud má kolega dermatitidu, tak ať je ten plast napuštěnej čim chce, je to prostě material uplně nesmyslnej, aby se ho člověk dotýkal. Dali byste svoje děti do postýlky komplet z plastu? Asi preferujete taky přírodní materiály. Pak nemáme mít všichni tolik narušené zdraví a tisíce alergií už téměř na všechno.... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Vidim to na novu alfu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Ale kluci co teda koupit? Já s tím mám vážnej problém. Přemýšlel jsem o supu ale dat za nej cca 800+ bez DPH mi přijde šílený. Měl jsem Audi a5 se vším, parádní kára, ale už měla něco za sebou... Kam dal? Schanim silnější diesel, 4x4, automat, ideálně liftback, a použitelný zadní sedačky pro děti , kde vybírat? Nebo jít do suv? Mě se ten passat uvnitř nelíbí a je to jen sedan, sup je aspoň lift...ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Grand cherokee, alebo fiat freemont lacnajsia alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Příspěvky jsem přesunul do tématu více odpovídajícímu jejich obsahu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Mozno mondeo, ale neviem ci ma 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Já hledám auto ze kterého bych měl radost:) takže určitě žádném fiat nebo ford. O Grand cher jsem i chvíli přemýšlel, je to ale mamut i když krasnej. Osobně nepotrebuju mega kufr, preferuji abych se v autě cítil dobre, u suv jsem spis myslel napr na q5. Upřímně Amerika je úplně jiný auto, na první pohled interiér nic moc ale druhej a třetí už to člověk vidí úplně jinak, sice ma par plastu navíc ale zbytek je super, kůže je kůže, pohodlí, muzika, odhlucneni - proste jinej svět. Kdyby k těm autům dávali 3.0 tdi tak jdu klidně do Ameriky:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 to nevím jak chceš mít z dieselu radost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Ono fiat freemont nieje celkom fiat, ja osobne som bol prijemne prekvapeny a ta cena je bezkonkurencna...a o fiatoch si tak mozno cital ze su nespolahlive, alebo ti to hovorili kamarati v krcme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Inak 3.0tdi je ten najhorsi motor co moze byt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Ale kluci co teda koupit? Já s tím mám vážnej problém. Přemýšlel jsem o supu ale dat za nej cca 800+ bez DPH mi přijde šílený. Měl jsem Audi a5 se vším, parádní kára, ale už měla něco za sebou... Kam dal? Schanim silnější diesel, 4x4, automat, ideálně liftback, a použitelný zadní sedačky pro děti , kde vybírat? Při těch parametrech je ti 800 bez DPH moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Subaru outback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Inak 3.0tdi je ten najhorsi motor co moze byt.... neblbni, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Zere olej a este aj nejake dalsie chyby tam boli. Musel by som fora prejst. Ale v servisoch by ti povedali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 aha takže osobní zkušenost je nulová co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Jak jinak. Kdyby misto spotreby oleje rekl vyrivy klapky, snad bych mu i uveril, ze o tom neco vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Matne sa mi zda nieco s rozvodmi, ale to si mozem pliest s inym motorom, ale urcite klaply v sani odchadzaju...ale mozno to uz vyriesili...osobne by som siel skusit toho freemonta....ja som ho skusal a 4x4 je sice iba s automatom ale tusim 8 stupnovym a s fieslom ale cena sa mi zda ze bola okolo 30000 E. Co je bezkonkurencne a 5 rokov zaruka. A aj interier bol pekny...co som bol prekvapeny... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Ak ti nevadi ze zere olej a povazujes to za ok tak ok. Ale zere olej sa nerovna 1liter Za 15000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 až nějakou 3,0tdi odjezdíš napiš tu své zkušenosti. a třeba i s olejem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Nastastie ani neplanujem ten motor odjazdit. Naco si nosit starosti pod strechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 nevím proč se tedy k tomu motoru vůbec vyjadřuješ......když jsi ho ani neměl nebo nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Ok. Pozeram ze som mohol urobit chybu...v motoroch co zeru olej je od audi uvedene I iba V6 nieje definovane ci tdi. Tak si sypem popol na hlavu. Skor to bude tfsi...moja chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Další téma odsouzené ke spláchnutí do žumpy. Už aby zase začla škola. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 přesně tak, už abys tam byl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Freemontem jsem se jenom vezl a to s v manuálem v naftě.Ale co jsem četl testy,tak ten 6.st.automat moc dobře neřadí.Když přeřadí,tak se musí ubrat plyn,aby necukal. Jinak prodejci si letos museli objednat do výroby auta na 2 roky dopředu.Jako konfurenci pro Superba bych to nepovažoval.Je to crossover. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.