Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj.

Mám Octavia 2 (2007). Nejsem žádný tuňák (tunič) :), v autech se nevyznám ale rád bych si vylepšil pocit z jízdy. Abych to vysvětlil, nejde mi o výkon, vzhled ani exteriér - prostě chci mít větší pohodlí v autě. 

Zatím mi v tomto směru nejlíp slouží loketní opěrka, nové autorádio s bluetooth+USB, zadní parkovače, nové repro vepředu a staré repro posunuté do zadních dveří. Co dalšího bych si mohl koupit, abych měl lepší pocit, když věčně stojím v pražských zácpách? :)

Díky moc za tipy u tohoto (možná debilního) dotazu :)

ps. audio už vyhovuje, to netřeba tunit dál; pro navigaci používám mobil.

Vloženo

Voňavku :D Aby sis mohl přivonět a nemusel čuchat ten smrad z ostatních aut :) potom taky parkovací senzory i dopředu a taky sudoku, křížovky a k tomu tužku aby ses nenudil :) nebo si stáhni Candy Crash do telefonu a hraj :) je to návykové..

Vloženo

Na zacpy je nejlepsi jezdit do pul osme, pak je neresis...

Jinak zajimava otazka...

Ty parkovaky urcite, nevim jake mas radio, jestli origo nebo ne, kvuli zobrazovani... Standartni sestava 8 repro je pro bezny poslech ok, takze "upgrade" taky poznas.

A pak asi sedacky, klasika v Oii je tragedie.

Vloženo

to právě vůbec, max tak vylepšit antivibrační vrstvu kvůli vzpamatovávání motoru z nízkých otáček, nic víc... já bych spíš investoval do time managementu, abych tu kolonu nezažíval :)

Vloženo

Na zacpy je nejlepsi jezdit do pul osme, pak je neresis...

Jinak zajimava otazka...

Ty parkovaky urcite, nevim jake mas radio, jestli origo nebo ne, kvuli zobrazovani... Standartni sestava 8 repro je pro bezny poslech ok, takze "upgrade" taky poznas.

A pak asi sedacky, klasika v Oii je tragedie.

Díky za jednu z mála odpovědí, která mi pomáhá :)

No upřímně, ono nejde o jednu kolonu, jako spíš o to, že mě auta vůbec neberou a jen mám rád svůj klid a pohodlí - proto to řeším. Nový auto nechci, takže přemýšlím, jak poladit to starý. Snad mě neodsoudíš :)

Autorádio mi bohatě stačí stávající (Alpine CDE-173BT). Nonstop používám Bluetooth a muziku z MP3. Preferoval jsem rádio, kde můžu panel schovat, páč se v našich končinách dost krade...

Jaké sedačky bys prosím doporučil, co to +- stojí, co stojí instalace a kde to koupit? :)

Díky moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...