Defie Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Ahoj. Mám Octavia 2 (2007). Nejsem žádný tuňák (tunič) , v autech se nevyznám ale rád bych si vylepšil pocit z jízdy. Abych to vysvětlil, nejde mi o výkon, vzhled ani exteriér - prostě chci mít větší pohodlí v autě. Zatím mi v tomto směru nejlíp slouží loketní opěrka, nové autorádio s bluetooth+USB, zadní parkovače, nové repro vepředu a staré repro posunuté do zadních dveří. Co dalšího bych si mohl koupit, abych měl lepší pocit, když věčně stojím v pražských zácpách? Díky moc za tipy u tohoto (možná debilního) dotazu ps. audio už vyhovuje, to netřeba tunit dál; pro navigaci používám mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Voňavku Aby sis mohl přivonět a nemusel čuchat ten smrad z ostatních aut potom taky parkovací senzory i dopředu a taky sudoku, křížovky a k tomu tužku aby ses nenudil nebo si stáhni Candy Crash do telefonu a hraj je to návykové.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Na zacpy je nejlepsi jezdit do pul osme, pak je neresis... Jinak zajimava otazka... Ty parkovaky urcite, nevim jake mas radio, jestli origo nebo ne, kvuli zobrazovani... Standartni sestava 8 repro je pro bezny poslech ok, takze "upgrade" taky poznas. A pak asi sedacky, klasika v Oii je tragedie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 A nebo litacku na metro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Nebo vytlumeni. V kolonach to ale asi tolik neocenis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 to právě vůbec, max tak vylepšit antivibrační vrstvu kvůli vzpamatovávání motoru z nízkých otáček, nic víc... já bych spíš investoval do time managementu, abych tu kolonu nezažíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defie Vloženo 22. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Na zacpy je nejlepsi jezdit do pul osme, pak je neresis... Jinak zajimava otazka... Ty parkovaky urcite, nevim jake mas radio, jestli origo nebo ne, kvuli zobrazovani... Standartni sestava 8 repro je pro bezny poslech ok, takze "upgrade" taky poznas. A pak asi sedacky, klasika v Oii je tragedie. Díky za jednu z mála odpovědí, která mi pomáhá No upřímně, ono nejde o jednu kolonu, jako spíš o to, že mě auta vůbec neberou a jen mám rád svůj klid a pohodlí - proto to řeším. Nový auto nechci, takže přemýšlím, jak poladit to starý. Snad mě neodsoudíš Autorádio mi bohatě stačí stávající (Alpine CDE-173BT). Nonstop používám Bluetooth a muziku z MP3. Preferoval jsem rádio, kde můžu panel schovat, páč se v našich končinách dost krade... Jaké sedačky bys prosím doporučil, co to +- stojí, co stojí instalace a kde to koupit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 já ladím před-FL 2008, takže asi vím co řešíš Jen já bych si vybral trošku solidnější základ Hele já mám audi A6 S-line, asi jedny z mála v ČR o kterých vím s RS se to srovnat nedá Přirovnal bych je k sedadlům ze suberba 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.