Publikováno Červenec 24, 201510 r Obsahuje Fabia III tuto vymoženost? V manuálu je to popsáno jako že by to mít měla. Mám výbavu Style a při výměně žárovek jsem zkoušel zapnout zapalování jestli se něco objeví a ono nic, auto mlčelo jak hrob a žárovku jsem měl vytáhnutou ven.
Červenec 24, 201510 r Autor nebyla jen jsem zkoušel vytáhnout žárovku jestli mi auto něco zahlásí a ono prd
Červenec 24, 201510 r Autor Světla jsem měl na AUTO a nastartováno nebylo, protože nerad startuju v zavřené garáži někdy tedy vyzkouším s nastartovaným autem, tam by mohl být problém, jen jsem chtěl vědět co se mi na maxidotu objeví atd. jen pro zvědavost. Upraveno Červenec 24, 201510 r od los pakos
Červenec 24, 201510 r To je podle mě problém, protože když jsi měj zapnuté zapalování a světla na AUTO, tak nemusel světelný senzor vyhodnotit, že je potřeba rozsvítit => světla nesvítila a pak auto nemělo co hlásit, když do hlavních světel nešel proud.
Červenec 24, 201510 r Autor Prave ze světla svítily protože v jsem mel auto v garáži dokonce si vzpomínám ze jsem je i ručně dal do polohy potkavacich světel ale nemel jsem nastartovano pouze zapnuté zapalování protože jsem předpokládal ze to stačí.
Červenec 26, 201510 r Mohu potvrdit že auto vyhodnocuje jednotlivá světla a v případě poruchy se na displeji objeví žlutý vykřičník a nápis o které světlo jde. Na mě takhle za jízdy vyskočily postupně hlášky, že si mám zkontrolovat osvětlení RZ a poté také třetího brzdového světla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.