Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Obsahuje Fabia III tuto vymoženost? V manuálu je to popsáno jako že by to mít měla. Mám výbavu Style a při výměně žárovek jsem zkoušel zapnout zapalování jestli se něco objeví a ono nic, auto mlčelo jak hrob a žárovku jsem měl vytáhnutou ven.

A v momentě kdy byla venku byla praskla? :) pokud ne, tak je vše ok :D

• Autor

:D nebyla jen jsem zkoušel vytáhnout žárovku jestli mi auto něco zahlásí a ono prd :kol-32:

jestli ono nemusí být nastartováno

Světla jsi měl na AUTO, nebo zapnutá?

No tak mně to nahlásilo i žárovku na přívěsu. A světla mám na AUTO.

• Autor

Světla jsem měl na AUTO a nastartováno nebylo, protože nerad startuju v zavřené garáži :D někdy tedy vyzkouším s nastartovaným autem, tam by mohl být problém, jen jsem chtěl vědět co se mi na maxidotu objeví atd. jen pro zvědavost.

Upraveno od los pakos

To je podle mě problém, protože když jsi měj zapnuté zapalování a světla na AUTO, tak nemusel světelný senzor vyhodnotit, že je potřeba rozsvítit => světla nesvítila a pak auto nemělo co hlásit, když do hlavních světel nešel proud.

• Autor

Prave ze světla svítily protože v jsem mel auto v garáži dokonce si vzpomínám ze jsem je i ručně dal do polohy potkavacich světel ale nemel jsem nastartovano pouze zapnuté zapalování protože jsem předpokládal ze to stačí.

U osvlěletlení SPZ to funguje, když jsem vyměnil za LED tak to řvalo.

Mohu potvrdit že auto vyhodnocuje jednotlivá světla a v případě poruchy se na displeji objeví žlutý vykřičník a nápis o které světlo jde. Na mě takhle za jízdy vyskočily postupně hlášky, že si mám zkontrolovat osvětlení RZ a poté také třetího brzdového světla. 

• Autor

Ok díky :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.