Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Obsahuje Fabia III tuto vymoženost? V manuálu je to popsáno jako že by to mít měla. Mám výbavu Style a při výměně žárovek jsem zkoušel zapnout zapalování jestli se něco objeví a ono nic, auto mlčelo jak hrob a žárovku jsem měl vytáhnutou ven.

Vloženo (editace)

Světla jsem měl na AUTO a nastartováno nebylo, protože nerad startuju v zavřené garáži :D někdy tedy vyzkouším s nastartovaným autem, tam by mohl být problém, jen jsem chtěl vědět co se mi na maxidotu objeví atd. jen pro zvědavost.

Editováno: , autor: los pakos
Vloženo

To je podle mě problém, protože když jsi měj zapnuté zapalování a světla na AUTO, tak nemusel světelný senzor vyhodnotit, že je potřeba rozsvítit => světla nesvítila a pak auto nemělo co hlásit, když do hlavních světel nešel proud.

Vloženo

Prave ze světla svítily protože v jsem mel auto v garáži dokonce si vzpomínám ze jsem je i ručně dal do polohy potkavacich světel ale nemel jsem nastartovano pouze zapnuté zapalování protože jsem předpokládal ze to stačí.

Vloženo

Mohu potvrdit že auto vyhodnocuje jednotlivá světla a v případě poruchy se na displeji objeví žlutý vykřičník a nápis o které světlo jde. Na mě takhle za jízdy vyskočily postupně hlášky, že si mám zkontrolovat osvětlení RZ a poté také třetího brzdového světla. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...