los pakos Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Obsahuje Fabia III tuto vymoženost? V manuálu je to popsáno jako že by to mít měla. Mám výbavu Style a při výměně žárovek jsem zkoušel zapnout zapalování jestli se něco objeví a ono nic, auto mlčelo jak hrob a žárovku jsem měl vytáhnutou ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 A v momentě kdy byla venku byla praskla? pokud ne, tak je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 nebyla jen jsem zkoušel vytáhnout žárovku jestli mi auto něco zahlásí a ono prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 jestli ono nemusí být nastartováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Světla jsi měl na AUTO, nebo zapnutá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 No tak mně to nahlásilo i žárovku na přívěsu. A světla mám na AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 (editace) Světla jsem měl na AUTO a nastartováno nebylo, protože nerad startuju v zavřené garáži někdy tedy vyzkouším s nastartovaným autem, tam by mohl být problém, jen jsem chtěl vědět co se mi na maxidotu objeví atd. jen pro zvědavost. Editováno: 24. Červenec 2015, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 To je podle mě problém, protože když jsi měj zapnuté zapalování a světla na AUTO, tak nemusel světelný senzor vyhodnotit, že je potřeba rozsvítit => světla nesvítila a pak auto nemělo co hlásit, když do hlavních světel nešel proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Prave ze světla svítily protože v jsem mel auto v garáži dokonce si vzpomínám ze jsem je i ručně dal do polohy potkavacich světel ale nemel jsem nastartovano pouze zapnuté zapalování protože jsem předpokládal ze to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 U osvlěletlení SPZ to funguje, když jsem vyměnil za LED tak to řvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ericsson Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Mohu potvrdit že auto vyhodnocuje jednotlivá světla a v případě poruchy se na displeji objeví žlutý vykřičník a nápis o které světlo jde. Na mě takhle za jízdy vyskočily postupně hlášky, že si mám zkontrolovat osvětlení RZ a poté také třetího brzdového světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.