marfan Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Dám to pozreť môjmu automechanikovi čo na to povie či sa to nedá ešte doštelovať alebo čo lebo moc som neni spokojný ako brzdí ručná, mohla by aj viac brzdiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 pokud nejde zatáhnout ruční brzda, tak to s průměrem bubnu nesouvisí. Těch pár milimetrů na to nemá téměř vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Problém ručnej je v tom, že čo je pod lakťovou opierkou šrob čo drží laná tak ten šrob je už maximálne dotiahnutý a brzdí to dobre tak na 4-5 zube. A pred dvoma rokmi na STK bol mierny problém z pravým bubnom ale podarilo sa to technikovi rozbrzdiť, teraz som na nom musel aj valček meniť lebo tiekol. A mám pocit, že pri normálnom brzdení ten zadok málo zaberá. Objednám lanovody vymením a ak nepomôže tak sa vymenia aj bubne aj pakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 to co popisuješ, tak na to nemá opotřebení bubnu žádný vliv. Maximálně může být problém, že pokud to teklo, tak se zamastilo obložení - to se nedá vyčistit (nasákne se brzdovkou) a musí se VŽDY vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Seřízení ručky v interiéru by měly nahradit samostavy, které vymezí automaticky vůli. Možná jsou zatuhlé a pomohlo by promazání. Mně ručka vždy brzdila nahoře, počítám 4-5 zub jak píšeš, akorát že když ji vyčistím tak brzdí lépe.S nájezdem 240 tkm bych řekl, že by bylo dobré vyměnit jak buben tak čelisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Ja som ich čistil už asi dokopy 5 krát a vždy tam bolo dosť čierneho prachu, takže asi to vymením. Aké máte skúsenosti z bubnom TRW ?? Ja mám od tohto výrobcu predné kotúče a aj platničky a brzdia na jednotku. 60€ za origo bubon sa mi moc nechce dávať. A tieto brzdové čelusti. TU AKé bubny by ste odporúčali dať ?? Na výber je 6 druhov čínu vylučujem. http://www.cc-autodily.cz/search/?kod_alt=6Q0609617 Editováno: 2. Únor 2016, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Dnes som vymenil zadné bubne aj pakne značka bubnov TRW a pakny sú Ferodo Premium, brzdiť to brzdí ale je to ešte také nemastné neslané. Treba to zabehnúť ?? Ručna je tiež ešte taká divná no, brzdí ale asi to budem musieť ešte pritiahnúť aby som prešiel cez STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Chcem sa spýtať, je možné, že nové laná sú dlhšie ako staré original ?? Pretože už mám niekoľko mesiacov a aj niekoľko tisíc km od výmeny zadných bubnov plus lanovodov a stále ručná zaberá až hore. Nožná brzdí veľmi dobre, aj samostavy fungujú dobre, na STK som síce mal nesúmernosť na hrane prejdenia, ale tam som mal problém so samostavmi resp. len na lavej strane kde síce bol očistený ale sám nechcel ísť dole tak ho trebalo namazať trocha a všetko už funguje. Ale tá ručná je stále nejaká slabá. Stretly ste sa niekto s tým, že lanovody boli správne kúpené alebo mali trocha iný rozmer ?? Lanovody mám tieto http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6q0609721m-lanovod-rucne-brzdy-cz-5330.html je to česká výroba, nie sú to originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.