Marra1826 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Zrdravim panove, mam takovy problem pri zapojeni voziku se mi samovolne spustily predni sterace. Nesly nijak zastavit takze jsem vytahl pojistku a vse bylo v klidu. Ale potom jsem zjistil ze sterace uz nejdou vubec. I po vymene pojistky za novou. Tudiz jsem zkusil maxidot porad nic motorky s rodici jednotkou zase nic, kontroloval jsem vsechny pojistky jak v male tak velke skrini. Fialovy drat od torpeda je v poradku. Prosim o rady dekuji Editováno: 28. Červenec 2015, autor: Marra1826 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Jestli to poslední číslo je telefon, tak to je nová metoda, jak opravovat auto v autorizovaném servise: http://www.skoda-auto.cz/dealers/-autocentrum-lukas/kontakt/ Editováno: 28. Červenec 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 no já myslím, že to tak úplně nová metoda není, jen to teď prasklo Ale proč ne. Myslím, že zdejší forum je celkem slušný zdroj relevantních informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marra1826 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Sorry chlapi volal jsem tam kvuli pojisteni potrebuju overeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 co to znamená "pri zapojeni voziku" - připojení vozíku do zásuvky, nebo dodělání elektroinstalace pro tažné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrosT. Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 (editace) Zdravím, mám problém, přestaly mi fungovat přední stěrače, jinak všechno ostatní funguje, zadní stěrač funguje, ostřikování oken zadního ale i předního skla funguje, přepínání funkcí na počítači funguje. Všechno kromě předních stěračů. Stalo se to až po výměně autobaterie, kterou jsem musel dobít z důvodu samospínaní ventilátorů. Kdybyste někdo věděl, co s tím. Budu rád za každý nápad. Díky. Editováno: 25. Září 2018, autor: FrosT. Upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Pojistka je OK? (U me je to 30A pojistka c. 19 v E-boxu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posero Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ahoj, Mám podobný problém u o2 předface. nejdou přední stěrače, ostřikovač jde, na diagnostice dvě chyby 02071 a pak komunikace s motorem stěračů. nicméně fialový LIN je průchozí do komfortky, 12V do motoru přichází, HID xenon na autě dodělán není lze ověřit funkci motoru stěračů? nebo budu slepě měnit? nejdřív motor a pak komfortní jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petula113 Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 (editace) Zdravím mam podobný prblém mam octavi 2 R.V.2011 scout a zničeho nic mi uplně přestaly fungovat přední stěrače a ostřikovače světel funguje jen ostřikovač čelního skla a zadní stěrač na autě nic neni doděláváné vše originál tak jak sjelo z továrny pojistky jsou OK nevíte prosím čeho se chytit ? Editováno: 14. Prosinec 2018, autor: petula113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palecv Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Na mě Octávce 2 ,nejde přední stěrač ,ostřikovače a zadní stěrač jdou. Nejdříve jsem na druhé Octávě skontroloval motorek, ten jde. Potom jsem skontroloval konektor stěračů napětí na napájení jde, takže datový vodič. Datový vodič je fialový a jde od stěračů po řídící jednotku kmfortu ,ta je pod volantem a je to zároveň releová skříňka. Vodič byl neprůchozí ,byl předřený a zaoxidovaný na hraně dna bateriové skříně. Vodič jsem opravil , ale stěrače stále nešly. V mém případě to odnesla i řídící jednotka komfortu. Tu jsem sehnal na Bazošu za 1500,-. Po výměně vše OK, bez kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.