milanfrolka Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Mrkni tu http://dalkovystart.cz/pandora-elite/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 @milanfrolka přesně tam jsem poptával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 čím zabezpečit superba III s dsg v rozumném poměru s cenou ? mam jen imobilizer,pojistku a v noci auto v garaži octavka měla imobilizer ,org alarm, pískované skla a zámek řazení to tam bylo když jsem kupoval já jsem přidal zabudovaný trvale napájený mobil schovaný do zadního blatníku falešnou obd zásuvku (z feldy) nacvaklou místo té pravé která byla schovaná pod palubovku (kdyby to chtěly ukrást přes ni ... pojistku a garáž .. prosím poraďte co tam máte ... láká mě ta pandora s dálkovým startem (pro vychladění a vyhřívání)a komunikací přes mobil ovladač máte to někdo ? jak jste spokojeni nebo má cenu jenom nějak elektricky blokovat to dsg ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Myslím, že pojištění a GAP je rozumný kompromis. Mám tovární alarm, ale moc mu nevěřím. Jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Co je GAP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 pojištění rozdílu mezi aktuální cenou auta (tzn. plněním pojišťovny) a pořizovací cenou nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Vysrat se na vsechny pojistky a podobne hlouposti... ja mam uz v 3 aute VAM R1 a nikdo to zatim neprekonal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Vidíš to. Dosud nepřekonané zabezpečení je právě onen GAP. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.