palmexman Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Ahoj dokazete mi prosim popsat jak nahrat loga...stahnu na kartu nebo na usb a zip nebo slozku...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milous67 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Rozbal zip. na SD nebo flešku,zasuň do rádia,Přiřazení loga stanice ›V hlavní nabídce Rádio stiskněte funkční tlačítko(ozubená kola) → Loga stanic. ›Stiskněte funkční tlačítko obsazené předvolby a zvolte datový nosič (SD karta, USB). ›Vyhledejte a zvolte na příslušném datovém nosiči požadované logo stanice. Loga nelze nahrát pro všechny stanice najednou,u každé uložené musíš postup opakovat. Přikládám aktuální loga českých stanic. CZE_20161020.zip Editováno: 26. Únor 2017, autor: milous67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Neví někdo, jestli lze nainstalovat tento nový Swing do Yetiho 2014 místo rádia Blues, případně co vše je třeba předělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 urcite pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Jo,ale podle mne spousta funkcí nebude funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 to neni ani v novem yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KulickaM Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Trošku mě u swingu zlobí jedna věc. Pokud poslouchám něco z telefonu přes bluetooth a pak volám tak při návratu k poslechu zlobí zvuk. Respektive je ztlumený na min a pokud ho zesílím, tak poměrně dlouho trvá než se něco ozve a navíc se prakticky okamžitě swing sám opět ztlumí na min. Pomůže v podstatě jenom restart párování přes bluetooth. Tuší někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milous67 Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Zdravím lidi. Tak po delší době opět nová várka log do swingu a ostatních multimediálních systémů. CZE_20171123.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blažejik Vloženo 16. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2023 Ahoj všem, chci se zeptat, půjde mi Swing 5L0035150L rozchodit v Yetině r. v. 2010? Chci to jen kvůli bluetooth a USB .. Díky za zpětnou vazbu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.