Únor 19, 20178 r Ahoj dokazete mi prosim popsat jak nahrat loga...stahnu na kartu nebo na usb a zip nebo slozku...diky
Únor 26, 20178 r Rozbal zip. na SD nebo flešku,zasuň do rádia,Přiřazení loga stanice ›V hlavní nabídce Rádio stiskněte funkční tlačítko(ozubená kola) → Loga stanic. ›Stiskněte funkční tlačítko obsazené předvolby a zvolte datový nosič (SD karta, USB). ›Vyhledejte a zvolte na příslušném datovém nosiči požadované logo stanice. Loga nelze nahrát pro všechny stanice najednou,u každé uložené musíš postup opakovat. Přikládám aktuální loga českých stanic. CZE_20161020.zip Upraveno Únor 26, 20178 r od milous67
Březen 2, 20178 r Neví někdo, jestli lze nainstalovat tento nový Swing do Yetiho 2014 místo rádia Blues, případně co vše je třeba předělat? Díky
Duben 11, 20178 r Trošku mě u swingu zlobí jedna věc. Pokud poslouchám něco z telefonu přes bluetooth a pak volám tak při návratu k poslechu zlobí zvuk. Respektive je ztlumený na min a pokud ho zesílím, tak poměrně dlouho trvá než se něco ozve a navíc se prakticky okamžitě swing sám opět ztlumí na min. Pomůže v podstatě jenom restart párování přes bluetooth. Tuší někdo čím by to mohlo být?
Únor 14, 20187 r Zdravím lidi. Tak po delší době opět nová várka log do swingu a ostatních multimediálních systémů. CZE_20171123.zip
Prosinec 16, 20231 r Ahoj všem, chci se zeptat, půjde mi Swing 5L0035150L rozchodit v Yetině r. v. 2010? Chci to jen kvůli bluetooth a USB .. Díky za zpětnou vazbu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.