Wattas Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Ahoj, právě se mě stalo že jsem nechal klíčky od auta uvnitř a auto se mě zamklo. Nikdy se mě to nestalo jen jsem včera měnil nastavení uzamčení na automaticky. Dřív jsem mohl nechat klíčky uvnitř a jakmile jsem vzal za kliku tak se auto v pohodě otevřelo. Teď stojím na dovolené u zamčeného auta a koukám na klíčky uvnitř. Náhradní klíče 300 km navíc klíče od baráku jsou uvnitř auta. Netušíte někdo jak z toho ven? Servis mám za sebou, prý přijedou za 5500 Kč to otevřou násilím aby se tam dal prostrčit drát. Navíc prý dojde k poškození okna a gumy. Díky za radu, cihlu mam připravenou. Superb 2012, bezklíčkové startování, na ovladači tlačítka na otevření a červená dioda u řidiče bliká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 už jsi to pořešil , jsou ty klíče na viditelné mistě nebo v kufru, zapalování atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Proto mám klíče vždy u sebe v kapse. Pokud je vyděláváš tak KESSY ztrácí smysl a můžeš klíčem už rovnou nastartovat. Rozbil bych okno a jel to tahem domů nebo našel tamní škoda servis a nechal vymenit okno.. záleží kolik dní dovče máš před sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Pokud máš Kessy, tak klíče můžeš klidně mít uvnitř a dveře nelze zamknout! Ale pokud si se vrtal v nastavení či kódování, asi si tomu moc neprospěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wattas Vloženo 16. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Ani vrtani v systemu ani kodovani. Jen zakladni nastaveni na palubovce. Klice jsou videt, auto se samo zamklo. Zitra dorazí technik co to údajně otevre bez poničeni tak uvidím. Kazdopadne to zatim udajne nikdy neslyseli ani na skoda asistenci. Diky Kessy nejde zamknout kdyz jsou klice uvnitr, az do dnesniho dne. Dam vedet, co se kde podelalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak pak mě napadá, že nefunguje řádně anténa co hlídá klíče uvnitř... Popř slabá baterie klíče (i když nevím jestli to má na to vliv) Tak držím palce a jsem zvědav na výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tohle jsem už řešil u Alpiny. Majitel přišel, vzal za kliku u spolujezdce, položil nákup na sedačku, nastartoval a zabouchl dveře. Cvak a auto se zamklo. V BMW tvrdili, že technicky nemožné. Dojel jsem pro náhradní klíče a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Specialne s KESSY uz vubec nevidim duvod, proc nekam pokladat klice. Ja je nosim v takove te kapsicce na zapalovac u dzinu a nesaham na ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 U Škodovky je to fuk. U BMW se občas musí zasunout. Klíč má zároveň i takovou paměť na závady atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bgh Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Tak jaký bylo řešení? Mě se stalo to samé, 2x. Jednou s golfem, hodil sem tašku do kufru a měl v ní klíče. Po zabouchnuti kufru už jsem nic neotevrel, musel jsem pro náhradní. Teď v superbu, nechal jsem klíče v autě, vystoupil, nezamykal, šel spát, ráno sem už auto neotevrel, samo se zamklo a nereaguje. Takže si zase musím nechat poslat náhradní klíče poštou 350km daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.