KubinoS Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Jarní sraz 2016 AUTOKEMP ATC MERKUR - Pasohlávky datum 20.5 - 22.5.2016 možnost ubytování: bungalovy 2-6 osob (vč. soc. vybavení) obytné buňky nebo chatky (bez vybavení) stany vlastní i kempové... Podrobné informace na letáku: http://www.kemp-merkur.cz/wp-content/uploads/2011/02/4427.pdf nebo na http://www.kemp-merkur.cz/ !!!prosím tímto přihlášené i nově přihlašující o stanovení požadavku na typ ubytování a předpokládanou dobu pobytu!!! Zatím příhlášení: Kubinos + 3 Mrchodny Vick + 3 + 0,001 Tarantulas Airman64 SUP1 + 1 nemo.x ghostbuster + 1 tomaskeny + 1 Majklsup23 + 1 Martin hvoždara Albion (kastl vlastní) Hrnca Cuzik + 1 + 0,001 Kuban3c Jan Beránek MartinBlacksuperb + 2 Doktorone + 0 Doktorone (bratranec) +1 Jáwes Janeček + 1 Josef Kvardič Radek Baštecký Ace Ventura Michal Gaier + 1 David Kopřiva Martin Vítek Jiří Semi + 1 Jindra Krupica Martin Blažek Jakub Míka REZERVACE https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UIh3PHA7UCokt2JnFyNanPWyfaGTbKSVECvphWSDfBw/edit?usp=sharing v tomto odkaze najdete, rezervační tabulku s rozpisem lůžek. je možno vyplnit svůj nick do "zeleného políčka" tolikrát kolik pojede s daným členem osob. SCHÉMA BUNGALOVŮ https://drive.google.com/file/d/0B_jFHbmmiU--bjdpdXJXcGMyblE/view?usp=sharing odkaz ukrývá schéma souboru bungalovů. Snažím se dát veškeré členy do kupy, tak abychom nebyli rozházení po celém kempu. S ohledem na tuto skutečnost se pokusím nás naskládat do bungalovů, tak aby to bylo pro všechny přivětivé, ale za předpokladu že bude více jedinců, či párů na jednom bungalovu. Bungalovy jsou většínou dvoupatrové a oddělenými pokoji, ovšem jedna kuchyňka a sociální zařízení. Pokud by však někdo měl proti tomuto výhrady, vyřešíme samostatně, ale vzdáleně od ostatních. Kdo by chtěl chatku, nebo stan, je možnost ale ty jsou hodně vzdálené Důležité čtěte! !!!!Objevila se možnost skupinové slevy za ubytovaní na 180Kč/lůžko/noc z ceníkové ceny 270,-Kč/lůžko/noc, což je více než zajímavé, má to ale podmínku a to tu že je nutno zaplatit předem zálohu ve výšši 70%. Prosím ty kdo mají zájem o tuto slevu tak at napíšou napíšou do odpovědi "závaznou odpověd". Sleva bude platit pouze za předpokladu 20 a více osob. Pro ty kdo z nějakého důvodu nechtějí platit dopředu bude platit normální cena 270,-Kč/lůžko/noc Na Vaši účast se těší Váš organizační tým!!! Hlavní organizátor: KubinoS rychlý kontakt: jakub.filla.esox@gmail.com stravovací referent: Tarantulas náměstek pro FB: Tarantulas A čestný host ze Slezka: Airman64 Editováno: 8. Květen 2016, autor: KubinoS 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jsem pro, květen mi vyhovuje. S Bítovem nemám problém, bylo to tam perfektní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jedeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ahoj bando. Kdyz bude sikovny datum v kvetnu. Tak urcite jedem :-). Ale pro me dal bych na Severu Cech. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jedu! Michale jak vidíš datum už je dané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Aha. Ted jsem si vsiml. No snad tady v tom terminu nic u nas nebude. Ale lidi je u nas dost. Tak by to nemel byt problem 14dni to beze me taky vydrzeli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ono je potřeba prvně přečíst celý příspěvek než něco napíšeš A je to jednoduchý, dej šéfovi v práci na lístečku datum dovolené a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Asi tak když to dáš 8 měsíců předem :-) Jinak připiš si mě taky :-) Chatka jako vždy Já,MrChodny,Tarantulas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ja jsem pro jiny kemp v CR. Jsou i dalsi mista k videni a ikdyz je Vranov uz pomalu takova nase zakladna, muzeme to imho prostridat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Já a Tony taky - chceme celý bungalov pro sebe a tentokrát dle slibu spát budeme A jen názor : NEŘEŠIT PROSÍM NA FACEBOOKU (já ho třeba nemám), ALE ŘEŠIT TADY, TOMTO VLÁKNĚ A NE JINDE, TADY JSME DOMA !!!! DÍKY Editováno: 14. Září 2015, autor: SUP1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jo a je mi jedno, kde to bude, nechám to na Vás všech Jen se prosím vykašlete na propagandu na FB a domluvme se tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaskeny Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Bítov byl v pohodě a myslím, že i dostupnost co se týče vzdálenosti byla pro většinu účastníků v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Ja navrhuji kemp Ostrov v Zadni Trebani u Prahy. Pred lety jsem tam byl, primo v kempu (20m) je hospoda, 100 metru je pivovar. Parkovat se tam da a je tam krasne. Jako program bych byl asi schopny domluvit exkurzi na prazskem letisti (to by stalo nejake vstupne - odhadem tak 200,- na osobu) - da se tam krasne dojet autem a zaparkovat je zadarmo na strese obchodniho centra Sestka (vejdeme se tam vsichni i na hromadnou fotku a pak se da rovnou i nakoupit). Na obed lze pak jit primo na Terminalu 3 ve velmi slusne restauraci/jidelne (jidlo stoji kolem ~90Kc). V odkazech mate aktualni jidelni listek pro predstavu. Jako bonus je primo uvnitr v jidelne vystaveny aktualne Superb 3, takze by to bylo i tematicke :-) Odkazy: Kem Ostrov: http://www.kempostrov.cz/ Exkurze na letisti: http://www.prg.aero/cs/sluzby-cestujicim/exkurze-letiste-praha/09.2015/OC Sestka: http://mapy.cz/zakladni?x=14.2885488&y=50.0945761&z=16&source=firm&id=2528770 Restaurace Terminal 3: http://www.okcs.cz/restaurace-terminal-3 Pripadne jsou tam i tradicni cile jako Karlstejn atp. Kdyby se toho ujal KubinoS jako hlavni poradatel, tak bych samozrejme milerad vypomohl. Tot muj navrh. Editováno: 14. Září 2015, autor: nemo.x 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Supe neboj vše bude na forku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Omlouvám se všem, které jsem naštval, tím že jsem se zeptal v anketě na FB, dřív než jsem se poradil svojí "RODINOU" tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Není proč se omlouvat . Každopádně. Když u nás nikdo nepláchne a nikdo pár dní předem neonemocní tak mile rádi s přítelkyní přijedem. Moc se jí to líbilo a hlavně ta spanilka A určitě taky na víc dní. ale jsem rád,že jsem vás viděl aspoň i na tu chvilku . Já jen tedy bych byl pro to udělat někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Jo a je mi jedno, kde to bude, nechám to na Vás všech Jen se prosím vykašlete na propagandu na FB a domluvme se tady Jako vždy ryze pragmatický a správně laděný názor! Ten Milanův návrh je z mnoha pohledů zajímavý! Editováno: 14. Září 2015, autor: Akire1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adis Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jop, Nemův program zní fakt zajímavě, jen by bylo asi dobré aby se s Kubinem domluvil, jestli to udělat už na jaře, nebo už to nechat Kubinose dotáhnout, když se nabídl a Nemo může udělat třeba na podzim. Protože je asi nesmysl aby Kubino organizoval sraz ve středních Čechách když je z jihu Moravy, nééé že bych mu nevěřil že to nezvládne, to ne, ale asi by to sežralo něco času navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Jasne, nikomu to nenutim. Nabizim jako volitelnou moznost k hlasovani. Urcite bych ocenil neci pomoc s pripadnou organizaci. Sam to asi nedam. Ale urcite by se nekdo nasel, kdo by pomohl. Kdyby se to nehodilo Kubinovi, tak jsou tu dalsi, co maji zkusenosti s organizaci a pohybuji se okolo Prahy. Doktorone posledne domlouval ten Prazsky sraz u autodromu tusim napr. Ono vlastne nejde uz o nic, co se neda domluvit po telefonu - zamluvit kemp, vest seznam prihlasenych atp. Letiste a tu jidelnu bych domluvil.... A domluvit to Letiste nebude uplne jen tak. Je nas hodne, ale zase vpodstate az dokonce nevime uplny pocet.- jestli budou chtit nejake zalohy atp. Navic to neni, jako kdyz jdete nekam do muzea. Jsou omezene pocty na skupinu, jde se bezpecnostnimi ramy, jezdi se autobusem po plose... Proste hlavne s tim by bylo pro me dost zarizovani a tak bych rad prenechal domlouvani kempu nekomu dalsimu. Nabizim to Letiste hlavne protoze si myslim, ze by to mohlo byt zajimave a je pro me snadne se dostat ke kontaktum na lidi, kteri ty prohlidky organizuji. A jak rikam - kolem Prahy a v Praze je k videni dost i pro individualni program pro lidi, kteri prijedou tradicne do kempu driv. Pokud ale bude prevazovat Bitov atp., tak se nic nedeje a rad prijedu tam. Nechci, aby to nekdo pochopil nejak spatne proti navrhu Kubina. Proste nabizim muj napad. Me si samozrejme jako ucastnika take pripiste, at uz to dopadne jakkoliv. Editováno: 14. Září 2015, autor: nemo.x 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Poprosím bungalov, a snami môžeš rátať :-) 2 plus supík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adis Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jasně Nemo, na to že jsem Ostravak jak sfiňa, tak přiznávám že Praha je krásná a okolí zrovna tak, Karlštejn je úžasný a tvůj nápad s letištěm je bomba. To by byly moje druhé vánoce, jen je otázka kdy. Jinak hlásíme se 2+suprd na jaro ať je to kdekoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Jenom dodam jako nemo, ze je mi jedno, kde bude jarní sraz, ale nemám problém být 2x na jednom místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 (editace) Já bych ráda místo změnila. Nejde o to, že by se mi tam nelíbilo, ale cestu na Brno už znám nazpaměť a ráda se podívám i někde jinde, kde se jen tak třeba nedostanu Takže jsem pro, aby se třeba Kuba spojil s Milanem a uspořádali sraz kolem Prahy. Pokusím se si hned nějak zajistit v práci volno, jelikož s tím volnem to teď budu mít horší. Ale snad mi vyhoví a bude to ok Supe pro tebe mám jedno překvapení, ale to až posléze S mamkou jsme včera něco vymyslely, tak se můžeš těšit na tvé přání, o které jsi mě žádal Tímto se hlásím já, Charlie a Bedruna Jinak ještě když jsem byla na mém prvním sraze Vranov 2012, tak se v sobotu večer u pinpongového stolu s jídlem z KFC od Jardy, domluvilo že se srazy budou střídat na různých místech a občas se vrátí tam, kde už to známe, aby jsme se s těmi našimi Superb auty podívali i jinam. Vzpomněli jsme si na to doma všichni. Pak tedy vzniklo na Šumavě to, že taťka se s Miškem vsadil, že uspořádá sraz na SK a stalo se. Nezlobte se, ale opravdu bych byla za to, aby jsme nejezdili na stejné místa po sobě. Na Bystřičku se taky jeli ob sraz. Editováno: 15. Září 2015, autor: Bajuszka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supry Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Dojedu ať bude sraz kdekoli, ale myslím že jed 2x po sobě na stejné místo je škoda, ne že by tam nebylo hezky, ale ať už v ČR nebo SK je spousta dalších hezkých míst. Jinak na se mnou už můžete taky počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 (editace) Souhlasím s Bájou A dále razantně nesouhlasím s kampaní na FB Editováno: 15. Září 2015, autor: SUP1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.