Brady666 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Zdar, včera jsem měl sklopený zadní sedačky a levá část (1/3) v pohodě, ale ta druhá část (2/3) se mi po zaklapnutí nevrátila zpět taková ta informativní pojistka, že je sedačka zajištěná... když odklopím druhou stranu, tak jde pojistka zamáčknout rukou a pruží, na tý rozbitý části je nějaká zaseklá a vůbec se nehne... nesetkal jste se s tím někdo? Nevím jestli jde sundat např. ten vrchní kryt u toho madla, nechci za to moc brát, abych něco neurval. Editováno: 23. Září 2015, autor: Brady666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Reklamace až to urveš tek tě pošlou k šípku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 23. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2015 to bude asi nejlepší, počkám na další termín prohlídky - na funkci to nemám vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Zkusím, ale myslím, že jsem bouchal dostatečně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 tak bouchání fakt nepomohlo... on je podle mě ten kolíček někde zaseklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urfy Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Zdravím, mám stejný problém. Řešilo se to již dávno, vyřešeno nějak ? Není tam žádný šroubek na rozebrání, tak nevím co s tím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Řešil bych to v tomto pořadí Záruka, nebo (ještě kouknout do DP zdali to nelze jednoduše vyndat) Koupit nový opěrák, nebo To neřešit, nebo Rozebrat ten opěrák (v tom případě přeji příjemnou zábavu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Ahojte, len taka info otazka...mam O3 combi 12/2014 a sedacky sa nesklapaju z kufra, ale priamo z operadiel. Nemala mat O3 sklapanie packou z kufra? Alebo tam hra rolu nejaky iny aspekt? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 V 23. 9. 2015 na 8:47, Brady666 napsal: Zdar, včera jsem měl sklopený zadní sedačky a levá část (1/3) v pohodě, ale ta druhá část (2/3) se mi po zaklapnutí nevrátila zpět taková ta informativní pojistka, že je sedačka zajištěná... když odklopím druhou stranu, tak jde pojistka zamáčknout rukou a pruží, na tý rozbitý části je nějaká zaseklá a vůbec se nehne... nesetkal jste se s tím někdo? Nevím jestli jde sundat např. ten vrchní kryt u toho madla, nechci za to moc brát, abych něco neurval. Dneska jsem si bohužel všiml úplně stejného problému.... Budu řešit na záruku jako už 59 věc Rok starý auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 @Aleš_BX Chápu.. Opravdu jsem to zkoušel několik a párkrát fakt hrubou silou , ale ten informativní kolík s červeným označením je zaseknuty a ani nemá sebemenší vůli. Zádová opěra je normálně zacvaknuta takže drží i se dá normálně sklopit a vrátit do výchozí polohy..... Ten systém bude jednoduchý takže bych to opravil raz dva..... Ale náhodou tam bude něco poškozeného a.... Záruka. Každopádně dík za reakci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Opraveno na záruku bez řečí a připomínek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 (editace) Toto je problém tohoto plastu a spočíva vo vyskočení vodítka ktoré som označil ,pričom to šprajcne ten signálny knoflík a ten ťažko chodí.Dá sa to dať na miesto bez vyberania celého plastu . Editováno: 16. Září 2019, autor: marian.marcin 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel PS Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 marian.marcin: moc děkuji za radu a hlavně za obrázek, po roce jsem to konečně opravil, ale musel ten plast jít ven - čalounění jde opatrně odhrnout, vždy od jedné strany a poté šroubovákem odjistit ty dvě pacičky. A pak stačí jen správně složit :-) Díky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.