Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes som siel prvy krat v dazdi. Presiel som 300km a celu cesku prsalo a ked som sa vratil tak som si vsimol ze oba predne svetla su zarosene. Robi to este niekomu? Vyzera to na reklamaciu.

Pawouk dodává: TPI (oficiální dokument ŠA) k tomuto problému najdete ZDE.

Vloženo

Tak ja jsem si niceho podobneho nevsiml. Jak moc to bylo zarosene, neudelal si nejakou fotku. Urcite mlzeni je v poradku, ale u dvojkoveho Superba s tim meli ze zacatku take velke problemy, tak doufam, ze se to nebude opakovat.

Vloženo (editace)

Urcite zaroseni a zamlzeni je v poradku, protoze svetlo ma ventilacni kanalky a proste se to muze stat, ale nesmi to byt moc a nesmi tam byt kapky...jakmile tam jsou kapky je to prusvih.

Editováno: , autor: Bladik
Vloženo

No ja som sa s tym nestretol zatial na ziadnom aute a to mame aj superb 1 fabiu 2 mercedes ml a bmw 3 a nikde nic a tu na oboch svetlach uplne rovnako cca 2cm spodok zaroseny. Kvapky tam neboli.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak se mi svetlomety mlzi taky. A to bylo sucho, teplota cca. 9 stupnu. V navodu pisou, ze to muže byt, ale moc se mi to nezda. Zadne jine auto to nedělalo. A kdyz to dělaly mlhovky, tak je měnili...

Editováno: , autor: Martin Bednář
Vloženo

U SII to delaly i hlavni svetla a take je menili, ale to tam musely byt kapky, nikoliv zamlzeni...zamlzeni je proste normalni. :(

Ja jsem ted kazdopadne to sledoval a nic takoveho jsem nepozoroval a to jsem stal ted o vikendu venku a nic.

Vloženo (editace)

No uvidis, ale treba diky tomu ze jsou to nova auta a jezdi jich par tak to budou resit vstricneji, ale opravdu dokud se neobjevily kapky tak reklamaci neuznavali...dej vedet.

Editováno: , autor: Bladik
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Hamba Skodovke ze nedokazu ani svetlo vyrobit bez toho aby sa rosilo a este vecsia hamba ze ako sa k tomu stavaju zevraj kym nesu kvapky tak je to v poriadku. Toto je asi moja posledna skoda. Dva tyzdne svieti slnko a neprsi a dnes pozeram a uz zarosena hmlovka. Podla mna je to nebezpecne lebo zarosene svetlo menej svieti a tym padom sofer horsie vidi. V pondelok im do skodovky odvezem auto a chcem nahradne a dam im na odstranenie vyrobnej vady 30 dni v opacnom pripade vracam embecku.

post-79173-0-98009400-1446758252_thumb.j

Editováno: , autor: vavrorr
Vloženo

Máš pocit, že to drobné zamlžení po pravém okraji mlhovky nějak zvlášť změní průchod světla, zvlášť když je to v místě, kudy světlo patrně vůbec nejde podle toho, kde je samotná parabola? Já teda ne a pokud tam naběhneš s tímto přístupem, tak se ti všichni akorát vysmějou. Už vidím, jak s tebou někde kvůli tomuto vyjednává vrácení auta :kol-98:

Vloženo

V manuálu se píše,že se světla můžou zevnitř na přechodnou dobu orosit a že to není chyba a nemá to vliv na jejich životnost. Manuál str.66. Čteš návod,nebo jen nadávaš?

Vloženo

Hlavne svetla som uz mal zarosene do 1/3. A to ked do navodu napisu ze sem tam zdochne motor a ze je to normalne tak tomu ovecky uveria ??? Ja som sa s tymto nestretol na ziadnom inom aute a to som ich mal dost. A kupoval som nove auto a nie niaku vytahanu jazdenku tak by aspon svetla sa nemali rosit ved to sa nerosia ani na korejcoch. Aj na tom spracovani interieru vidno ze dost setrili. S autom som viac menej spokojny len ma zarazilo to ze o tom vedia a nic s tym nerobia a este aj do manualu napisu ze je to normalne. Potom ostatne auta ktorym sa to nerosi su nenormalne  ci co?

Vloženo

to dnes každý všetko vyháda a vysúdi a pritom tomu nič nie je , za určitých podmienok sa rosia svetlá na všetkých autách a je to normálne  , pokiaľ nie sú kvapky a nie je to tam fakt stále tak by som to neriešil ... čo čakáte ? všade sú len ledky , bixenony a podobne , hold ten kondenz tam vždy bude a keď tam nie je žiarovka tak sa len tak nevysuší ... máte štyri roky záruky tak treba posledovať a počkať ... 

Vloženo

Normalne to nie je. Bol som dnes za kamosom primacim a garancnym technikom a ten sa chyta za hlavu koly tym svetlam. Ze ppvedal ze jednemu zakaznikovi chceli policajti zobrat technicak a povedal ze mali na to pravo a ze zo zarasenym svetlom nemusite ani cez stk prejist. Tak co je potom normalne??? Pobedal ze mam pockat ale v skodovke to budu musiet zacat riesit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...